0

komşu ülkelerimiz iran irak suriye gürcistan ermenistan bulgaristan dır

1

iran, irak, suriye, ermenistan, gürcistan, yunanistan, rusya, bulgaristan.

0

komşu ülkelerimiz arasında aklıma gelen yunanistan bulgaristan azerbeycan nahçıvan irak iran suriye var azerbeycan hemş komşu ülkemiz hem kardeşim ülkemiz azerbeycandır çok severiz azerbeycanlılar da biz türkleri çok severler suriye’den ve suriyelilerden türk halkı olarak bıkmış durumdayız yani onların başına gelen gerçekten üzücü bir durum yalnız gerçekten insanlarını birazcıkta olsa umursamaz buluyorum

0

iran ,ırak, suriye, yunanistan,azerbaycan,gürcistan gibi ülkelerle komşudur.

0

komsu ülkelerimiz;
rusya ,irak ,iran ,suriye,azerbayca,yunanistan,gürcistan,bulgaristan,ermenistan, ve birde amarika neden amarika? çünkü işgal ci bir ülke olduğu için suriye ve oral işgal ettiler oraya yerleştiler. böylece onlarda komşumuz olmuş oldu ,ama azık komsu ,düşman komsu.

0

türkiyenin komşuları güney doğuda ırak ve suriye devletler doğuda iran ermenistan , gürcistan, azerbaycan ülkeleri ,batı da ise bulgaristan ve yunanistandır.

1

ülkemizin kuzeybatısında yunanistan ve bulgaristan bulunmaktadır. ülkemizin güney bölgesinde suriye ve irak bulunmaktadır. ülkemizin doğusunda iran ve azerbaycan yer almaktadır. ülkemizin kuzeydoğusunda ise ermenistan ve gürcistan ülkeleri yer almaktadır. ülkemizin toplamda sekiz tane komşu ülkesi bulunmaktadır.

0

azerbaycan ırak gürcistan suriue bulgaristan yunanistan türkiyenin kardeş ülkeleridir

0

iran irak gürcistan suriye bulgaristan yunanistan komşu ülkelerimizdir.