1

hamile olan kadınların hastane çantası hazırladığı zaman içinde hastane çıkışı takım olmalı ayriyeten bebek için iki takım elbise olmalı anne için pijama takımı bebek bezi büyük bez pişik kremi bebek için kundak malzemeleri olmalı sabun olmalı ıslak mendil peçete olmalıdır yeni anne için eğer bir gece hastanede kaldığı zaman mutlaka bunların olması gerekir.

0

hamile kimselerin hastane çantasında kendileri için iki takım pijama bir takım gecelik bir paket kadın pedi iç çamaşırı bebek için zıbın setleri en az iki takım olmalı bebek battaniyesi kendiniz için patik bebek için patik bebek için şapka bebek için bir kutu mama kendiniz için süt arttırıcı çaylar doğumdan sonra karnınız da çıkacağı için ufak tefek bisküviler bulunmalı diye düşünüyorum.
bunlara ek olarak bebek için biberon ve en önemli şey bence süt sağma makinası çünkü ilk zamanlarda göğüsleriniz çok acıyacak tır bebeği emzirmek de zorlanabilirsiniz ancak süt sağma makinası daha kolay bir sağma yapabiliyor aynı zamanda göğsünüzün acımaması için lansinoh isimli kreme çantanızda bulundurmanızı da tavsiye ederim.

0

gebelikte en tatlı telaslardan biri de bebeğiniz ve sizin için hazırlanan hastane çantasıdır. bunu tatmış biri olarak nasıl bir heyecan olduğundan ve tecrübem ile gerekliliklerden biraz bahsedeyim. bizim ve bebeğin eşyaları ayri ayrı çantalara hazırlanmalıdır. aslında ben daha pratik birşey yaptım. bebeğim için aldığım çantaya onun eşyalarını. koyup benim eşyalarımı orta boy tekerli bavula çanta ile beraber koydum ki getirip götürenlere de faydalı oldu. çanta her duruma karşı 7. ayda hazır olmalı. etrafta doğum yapanlardan tavsiye alınabilir. doğum sonrası kolaylık sağlamak için bir adet gecelik ve iki pijama takımı (bol olmalı) ayrıca uzun bir ceket kapalı bayanlara bir iki yazma, büyük beden iç çamaşırları mutlaka atlet, çorap patik terlik, kişisel havlu, kişisel bakim ürünleri kanama önlemleri bulunmalıdır. bebek çantasında en az üç hastane çıkışı takım, çorap, iki mevsimine göre battaniye bebek bezi ıslak mendil pişik kremi bulundurulmalı. çıkış için alınmışsa portbebe bir de orada kullanmak için bardak çatal kaşık bıçak sabun peçete su götürmekte yarar var.

0

bende yeni yeni hazırlanıyorum. şu ana kadar 3 takım hastane çıkışı kıyafeti ve iki tane kundak battaniye koydum. ayrıca yeterli miktarda bebek bezi, hasta bezi koydum. anne için rahat edebileceğim iki takım pijama koydum. gerekli olur belki diye sabun ve şampuan koydum. diş fırçası ve diş macunu koydum. biberon ve emzik koydum. onları normalde doktor ve ebeler pek önermiyorlar ama yine de ne olur ne olmaz her ihtimale karşı koyma gereksinimi duydum ben. şimdilik bu kadar hazırlanabildim. aklıma doğuma kadar gelen bir şey olursa eklemelerini çantama yapacağım.