0

hiç uygulamadım kullanmadım ama bildiğim kadarıyla saça oksijenli su uyguladıktan sonra güneşe çıkılırsa eğer saçı bir iki ton açıyor. direk sarı yapmıyor yani.. ama sanırım yani yine bildiğim kadarıyla bu geçici süreyle gerçekleşen bir olay yani o açık renk saçla hayatınıza devam etmek istiyorsanız bir süreden sonra oksijenli suyu tekrar uygulamanız gerekiyor bu da saça baya zarar veren bir olay hatta boyadan bile daha fazla zarar veriyor sanırım tüm bunlarla uğraşmak yerine açık bir renk istiyorsanız eğer saçınızı boyamanız çok daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum...

0

sarı değil ancak saçın olduğundan bir kaç ton kadar açılmasına yarıyor. ancak oksijenli su kullanımı saç yüzeyinde hasarlara neden olup saç tellerinin incelmesine ve kopmalara neden olmaktadır. kullanırken de dikkatli olunması gerekmektedir.

0

tam olarak sarıya boyamak değil de sadece saç rengini bir iki ton açıyor.

0

evet oksijenli su saça uygulandığında saçın rengi açılıyor ve sarı bir renk alıyor. ancak oksijenli su saça uygulanması tavsiye etmiyorum .çünkü saça oldukça zarar veriyor ve saçınızı kırıyor ve yıpratıyor. zaten bir betona bile döktüğünüzde betona bile nasıl zarar verdiğini göreceksiniz. ben lisedeyken saçımı oksijenli su ile açmıştım . ve evet rengini açmıştı ama bir o kadar da saçımı yıpranmış bir görünüme bürümüştü. o yüzden oksijenli su ile açmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

0

oksijenli su eğer saça uygulanırsa saç açma özelliği bulunmaktadırlar.