0

satrançta siyah ve beyaz olmak üzere iki takım vardır. her bir takımda 2 kale, 2 at, 2 fil, 1 şah, 1 vezir ve 8 adet piyon olmak üzere 16 taş bulunur. iki takımda toplam 32 taş bulunur.

0

toplam 32 taş vardır.
16 piyon
4 kale
4 at
4 fil
2 vezir
2 şah

0

satranç oyunu bir zeka oyunudur. satranç oyununda iki renk taş bulunur, her bir renkte bir tane vezir, bir tane şah, iki kale, iki fil, iki at, sekiz tanede piyon bulunur. diğer renkte aynı şekildedir. ozamanda satrançta toplam otuz iki taş bulunur.

0

2 kale,2fil,2at,1 şah,1 vezir,8 piyon bulunur oyunda

0

satranç damayla birlikte zekayı açan ve geliştiren oyunlarda benim için önceliklidir. kafam matematiğe felsefeye vs. çok basmaz ama satranca karsı özel bir ilgim var. sekiz piyon, iki at, iki fil, iki kale, bir şah bir vezir olmak üzere 16 tane taş vardır beyaz ve siyah olmak üzere iki renge ayrılır(genellikle) toplamda otuz iki taş ile birlikte en fazla iki kişi ile oynanır.

0

satrançta kale, fil,at,piyon,şah ve vezirden oluşan taşlar vardır.bunlar iki kale,iki fil,iki at ,sekiz tane piyon ,bir adet şah ve bir adet vezirden oluşur.bu taşlar siyah ve beyazdan oluşur.

0

öncelikle satranç lisansı olan birisi olarak söylemek isterim ki, satranç aynı zamanda bir spordur. satrançta siyah ve beyazlar olmak üzere iki karşıt takım vardır. bir kişinin önündeki taşları göz önünde bulundurarak bu soruyu cevaplayacağım. bir kişiye ait taşlar; iki fil, iki kale, iki at, bir adet şah, bir adet vezir, sekiz tane ise piyondan oluşur.