0

sebebsiz bir şekilde uyuyamıyorsa büyük ihtimal kafasında ki düşünceler izin vermiyordur.

0

bazen bu saatlere kalabiliyorum bugün de o günlerden biri.

0

uyku yok be.uyuyamıyorum çünki geç uyuma alışkanlık olmuş artık

0

burada olanlar uykusu gelmeyip birkac kurus daha kazanayim diye bakanlardir. onun disinda genellikla calisanlar ya da bebegi olan anneler filandir..

0

bu saaate uyumayanlar bence çok olur niye derseniz taksiciler mesela akşam çalışabilir çünki eve ekmek parası götürmesi lazım veya bir fabrika işçisi vardiyalı çalışarak gece mesaisinde olablir. kimi zenginler veya dışarıya meraklı eğlenmek isteyen gece klüplerinden çıkmaz zaten gece klüpleri akşam başlar bu yüzden bu saatte uyumayan çok bir evsiz barksız birisi dışarda kalmıştır ve soğuktur bu yüzden uyuyamaz. kimisi sevgidiğini yada o günki yaşadığı olayları aklında canlandırır uyamaz.bir annenin oğlu askerdedir ve anne evinde yatarken asker nöbeti vardır veya operasyona gidiyordur annesine haber verdiğinde anneside uyuyamaz herkesin uyuyama sebebi farklıdır.

0

yaklaşık bir saat olmuştur uyanalı neden mi büyük oğlum altına yaptı onu temizledim yıkadım aklayip pakladim banyoda. daha sonra küçük oğlum eymen'im bir saattir uyanmış biraz ateşi var. şuan onu sallıyorum kısacası küçük çocuklarınız varsa uyku size haram olabiliyor.

0

bu saatte uyandım neden çünkü erken yattım onunda bi nedeni var düşünmemek için ne mi düşünüyorum nerdeyse herşeyi ben istemesem bile kafamın içindeki bu fırtınaları savaşları yıkımı durduramıyorum tıpkı yaşadığımız dünya gibi hayat gibi uykusuz insanlar gece uyamayanlar çok düşünenler uyuyamaz derler hayatım boyunca böyle oldu çok düşündüm sonumu sonumuzu gidişatı dün bugün ü ve yarın ı noldu bize böyle daha düne kadar çocuktuk yemyeşil kırlarda oyun oynar masmavi gökyüzünde uçurtmalar uçurur geniş sokaklarda saklambaçlar oynardık ne zaman bu kadar çabuk büyüdük ne zaman bu kadar çok derde sahip olduk bize dayatılan bu sisteme ne zamandır köleyiz yıllar süren okul yıllar süren iş hiç bitmicekmiş gibi hiç ölmicekmiş gibi dünyayı sahiplenen karanlık adamlar nasık uyuyabilirim çocuklar aç ölürken insanların üstüne bombalar yağarken bizden sokaklar ölüm saçarken rahat nasıl uyunur geceleri nasık rahat uyunur unuttum artık ne uykudan ne hayattan tat alıyorum artık güzel kokulu ve tatlı çilekler yok eski neşemiz kalmadı

0

uykum yok çünkü eşim taksiçi onu bekliyorum

0

akşam uyudum. şimdi uyumuyorum. belki az sonra uyurum.

0

uyuyamıyorum çünkü bende sosyal fobi var ve yarın tatilin son günü :/ kaygım şimdiden başladı