0

birkaç sene evvel bursa'ya gitmiştim. üç gün falan orada kaldım baya güzel biri l gerçekten yeşil bursa... inkaya'da büyük çınar'a, bursa ulu cami, saat kulesi, osmanlı padişahlarının ve şehzadelerinin bir kısmının türbeleri vardı onlara da gitmiştim. gerçekten hem yaşanılacak hem gezilecek çok güzel bir yer.

1

bursa, en sevdiğim ikinci kent.. içinde oğlum ve kızım var çünkü.. nilüfer semtinde oturuyorlar.. dünürlerim bursa'lı.. oğlum evlenmeye karar verince işi de bursa'da olduğundan bu kenti bizde bu vesile ile tanıdık ve sevdik..

0

bursa, şehirler arasında gidilip görülmesi gereken yerlerden biridir. mutlaka bir hamama gidip ardından gazoz içmeniz harika olacaktır. tophane’ye çıkıp tarih kokan sokakları gezmeniz ve tarihle yüzleşmeniz mümkün olacaktır. mis gibi kokan yeşillikler arasında ormanda temiz havayı burnunuzun delikleri ağrırcasına çekeceksiniz. eğer bursa’ya gitmek istiyorsanız ve böyle bir niyetiniz varsa mutlaka bir gün gitmek için her yolu deneyin. fakat gideceğiniz zaman dilimi kışın olsun. yazıda çok güzel ama ben birkereliğine gidecekler için bunu söyledim. çünkü kışın bursa’ya gidiyor uludağ’a uğramamak kendinize yapacağınız en büyük haksızlık olacaktır. yeşil bursa’ya mutlaka gidin ve görün.

0

ben gittim. muhteşem bi şehir, hele ki uludağ'ı kesinlikle görmelisiniz derim.tabi sadece kayak olarak algılamayın, yazın ayrı bi güzelliği var. kestane şekeri,etli pide, çok hoşuma gitti.

0

inegole gitmistim. cok ovulen inegol koftesni nedense begenmedim.

0

çok merak ediyorum ya cok guzelmis duyduguma gore umarim gitme firsati bulurum. özellikle uludağa gitmek istiyorum karlarin icin de yuvarlanıp durmak istiyorum. :)

0

bursa ulu camii nin özel bir tarihi vardır.
kurtuluş savaşında önemli bir yerdir oradı.

0

evet yorum varsa bende alayım çünkü gitmeyi istiyorum bursa'ya merak ettiğim bir yer.