0

kac gundur siteye dogeu duzgun giremiyorum. umarim herkes guzel kazanclar sagliyordur. etkinlikler bitince yarisma olmayinca kimdenin pek aktif olasi gelmiyor galiba. sanirim bu iki kati kazanc etkinligi filan biz yazarlari biraz daha tetikliyor, sitede aktif olmamizi filan. bende limite cok yakinim aslinda ama bir turlu kac gundur giremedigimden ulaşamadım. 19. 85 tl vardı kazancima en son baktigimda. bu sefer 25 tl olunca cekmeyecegim. biraz biriktirip oyle cekecegim. malum instagramda da kutap satisi yaptigim icin o kitaplarimin yanina baska kitaplar koymak istiyorum. zengin cesit olsun ki almak isteyen 3-5 kitap filan alsin ki aldigina degsin. umarim herkes guzel kazanclar elde eder buradan. ulkemiz bu ekonomik bunalimdayken herkes kestra yapacak birseyler ariyor cunku.

2

11 şubata kadar daha üç gecemiz var valla iki kat kazanç varken durmadan devam etmek lazım. ama ne hikmetse ne zaman böyle güzel bir etkinlik olsa benim sıkıntılı dönemlerime denk geliyor ve giripte sitede soru cevaplamak bile içimden gelmiyor bazen. baya zorluyorum kendimi bu aralar. umarım iki üç gün kendimi zorlayıpta ödeme limitine ulaşabilirm. bu tükenmişlik sendromundan çıkmam lazım bir an önce süre kısa zaten hepimiz bol bol soru cevaplayalım. şu cevapsız sorular bitsin beyin bedava modu kapansın da daha değişik sorular görelim artık. umarım hepimiz için bol kazançlı bir etkinlik olur. allah güç, kuvvet versin bize sabaha kadar parmaklara kuvvet. :))

2

her gün yeni bir gün ve yeni bir başlangıç demek. site 24 saat açık sonuçta; istediğimiz zaman girip kazanmaya devam edebiliyoruz. size de bol kazançlar