0

şule çet davası, aylardır haberlerde gördüğüm bir olay. kadına şiddetin bir acı bir örneği bence. kızı kötü emellerine alet edip belki de kız sirendiği için o yüksekten kızı yere bıraktılar. ben intihar olduğunu düşünmüyorum tamamen bir cinayet bence. vicdanı merhameti olan biri zaten kıza o kötü şeyleri de yapmazdı o yükseklikten de bırakmazdı. bir an önce olay açığa kavuşssa bari aslında olay açık ve net ama işte illa bir sorun çıkacak. geçenlerde buna benzer bir olay daha yaşandı. artık bu olayları görmek çok ağrıma gidiyor. bir kadın bu kadar itilip kakılmamalı. toplumu yetiştiren dr bir kadın iyi bir örnek olmamız gerekirken bu olaylarla topluma kötü örnek oluyoruz. en kısa zamanda çözülür inşallah da suçlular kesinleşir.

0

pis nefislerini doyurmak için gezen çok ahlaksız insan var. şule çet de malesef bunlardan birine denkgelmiş. bu ahlaksızlık ne zaman son bulacak . usandık artık bunlardan.

0

kadın cinayetleri tüm toplumu ilgilendiren bir sorundur. ben cezaların yetersiz olduğunu düşünüyorum. bu kadar olaya rağmen halen bu tür olaylar görüyoruz. insanın kanı donuyor. şule çet için ve diğerleri için çok üzülüyorum. inşallah bu kadın cinayetleri artık son bulur.

1

öncelikli olarak şunu söyleyim kardeşim ülkemizde tam olarak adalet yok.bir de ben 30 yaşıma kadar şunu öğrendim ki eğer kadınsanız maddi ve manevi olarak güçlü değilseniz muhakkak ki şiddet görüyorsunuz. bu kızcağıza bence intihar süsü verdiler. yazık ,günah hiç mi merhametleri yok bunların. tabi benim ki de şuan biraz saçma bir cümle oldu.böyle insanlar da merhamet olmaz.

0

4 lurusluk zevklerine hakim olamayanlarin kurbani oldu sevgili şule. aslinda birada biz kadinlara cok is dusuyor. erkek cocuklaeini oyle bir yetistirmeliyiz ki, bu bolikcaltindan siddet silinsin.

1

günümüzde yaşanan birçok şiddet ve cinayet olaylarının öne çıkanlarından birisidir. olay sadece genç bir kızın hayatını kaybetmesi değil, insanların ne kadar acımasızlaştığının göstergesidir. şule çet, kendisine hakim olamayanların kurbanıdır.