0

bu yakışıklılık veya güzellik kavramı doğuştan olur bence. diğer yapılan hazırlıklar falan hepsi birer bakımdır. sen doğuştan yakışıklı ama bakımsız isen insanın gözüne hitap etmez. bir de bu kavram çok görecelidir. yani kimine yakışıklı gelen kimine ise çirkin gelebilir.

1

bence kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de bakımlı olmak daha yakışıklı olmalarını sağlıyor. gerçekten düzgün bir potansiyel ve altyapı var ise onu birazcık süslenmeyle ve bakım ile çok daha iyi gözükebiliyorlar. bazılarında gerçekten tabii ki allah vergisi bir yakışıklılık oluyor ve ne yaparlarsa yapsınlar çirkin görünmüyorlar. ancak kimisi bu konuda şanslı olmadığı için biraz kendine çeki düzen vererek yakışıklı görünebiliyor. nasıl ki estetik sayesinde muhteşem bir görüntüye kavuşan kadınlar varsa erkeklerde de durum aynı olabiliyor. ama dediğim gibi yine de altyapının biraz sağlam olması gerekiyor bence.

0

erkeklerin süslenmesi yanlış bir davranıştır diye düşünüyorum. çünkü kızlar süslenir. erkekler doğal haliyle daha güzel daha yakışıklı. yani doğuştan güzel olur. insanlar ilk doğduğu anda daha yakışıklı daha güzel olur. çünkü hiçbir boya vb. şeyler yok. yani vücuda dışarıdan müdahale yok. bundan güzeli ne olur ki? vücudu saf, temiz. botoks, maske, boya hiçbir şey yok. erkekler bile botoks yaptırıyormuş. çok saçma erkek doğal haliyle yakışıklı.

0

bir erkek doğuştan yakışıklıdır malzemede sıkıntı varsa ne yapsan ne etsen fayda etmez ıstersen en pahalı eşyaları al veya giy