-1
1

kıyamet günü hiç iyi şeyler olmuyacak. anne , evladini tanımayacak o gün. dehset verici , olaylar olucak. herkes bir sağa, bir sola koşuşturup durucak. allah yardımcımız olsun.

0

kıyamet günü tüm insanlığın pişmanlık içinde son bir kere de olsa içinde garip bir duyguyla başına gelebilecek şeyleri kaygı içinde anlık anımsamı şeklinde oalcak hiçbir zaman inançlı olmayan olamamış insanlar hangi dine mensuplarsa bir anda kendi tanrılarından af dileyecek ve bazı kesimlerde yaşadıkları olaylar silsilesi içinde büyülenip kendini kaptırıp kendileriyle birlikte tüm insalığın çöküşünü zevkle izleyeceklerdir

0

kıyamet günü neler oluçağını allah'tan başka kimse bilemez. bildiğimiz tek şey bütün insanların öleceği ve dünyanın yok olacağı. kıyamet kopmadan önce büyük ve küçük alametlerin gerçekleşmesi lazım diye biliyorum. küçük alametlerin hepsi gerçekleşmiş büyük alametleri de bazılarının gerçekleştiği söyleniyor. kıyamet yaklaşıyordu acaba . herkesin kendi kıyameti ölünce kopmuş ta oluyor zaten. kıyamet yer yüzünde tek bir müslüman kalmayana dek kopmaz diye söyleyenlerden var. galibi bilmediğimiz için biz allah'ın huzuruna çıkmaya kendimizi hazırlayalım kıyamet günü olanlardan allah bizi zaten korur. allah sevdiklerine zulmetmez inşallah bizleri bağışlar çünkü o çok bağışlayıcı . allah'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah.