1

adidas almanya’da 1924 yılında kurulmuştur 1945 yılında resmiyet kazanmıştır

1

18 ağustos 1949 yılında almanyada kurulmuştur.

1

adidas markası almanya ülkesine ait markadır

1

adidias markasi 18 agustos 1945 te almanyada kurulmustur yani alman markasidir.

1

dünyaca bilinen spor giyim markası adidas almanya'da kurulmuştur.

1

adiidas spor giyim spor ayakkabı spor araç gereçler markasıdır.almanya markası olması bilinöektedir ama bir çok ülkede bayileri dükkanları fabrikaları vardır ulaşım açısından rahatlık olsun diye.

1

adidas almanlara ait bir ayakkabı markasıdır ve hala üretimi devam etmektedir

1

adidas almanlara ait bir markadır ve son zamanlarda spor ayakkabı konusunda çok gelişmiş türkiye de de gayet iyi satış rakamlarına ulaşan kaliteli ve popüler bir alman markasıdır.

0

adidas adı bi ürün değildir. gayet kaliteli bir üründür, sağlamdır iyidir kaymaz, kaydirmaz alman malıdır.

0

adidas amerika ve ingiltere malidir. çünkü sadece sirketleri bu ülkededir. bu ülkelerde üretilmemektedir. kenar mahalle denilen az gelismiş ülkelerde sadece üretilir.

0

adidas aslen menşei almanya olan bir markadır. 1924 yılında kurulmuş olup.1949 yılında resmileştirilmiştir.

0

bir alman markası olan adidas önceleri bir abi ve kardeş tarafından üretiliyordu belli bı zamandan sonra çıkan anlaşmazlıklar üzerine abisi adidastan ayrılıp kendisi puma markasıni çıkarmaya başlamıştır lakin puma adidas kadar tutulmadı

0

ülkemizde de büyük pazar payına sahip olan marka adidas almanya'ya aittir.

0

buna göre indir en popüler spor giyim markalarından biri olan adidas �srail'e uyguladığı boykot da gündeme geldiği bu gelişme üzerine vatandaşlar adidas'ın hangi ülkenin markası olduğunu merak etti spor dünyası adidas israil'e uyguladığı gol kutu tartışma nlü spor giyim markası adidas'ın illegal israil'e resimlerindeki futbol takımlarının spor salonunda çekildiği filistinlilerin yeni sponsor kumanda boykot çağrısında bulunduğu belirtildi mart ayında 130 filistinli kulübün yaptığı çağrı üzerine adidas israil futbol federasyonu sponsorluğundan çekildi irfan'ın illegal ister yerleşimlerinde yer alan altı futbol kulübü'nün barındırdığı gerçeksi ile başlatılan kampanya ile dünyanın pek çok yerinden destek geldi ifade edilirken otelde düzenlenen imza kampanyası sonucunda 16 civarında güzel ulaşıldığı öğrenildi putnık in aktardığına göre adidas daha önce de rotasını illegal ise gençlerin de dahil olduğu kudüs maratonundan sonra onu çeken açıklanmıştır ufak bu durum karşısında alman spor giyim markası olan puma ile sponsorluk anlaşması imzaladı filistin için israil'e boykot girişimi bts puma ya da aynı gerçeklerle işe ayı boykot etme çağrısında bulundu adidas 18 ağustos 1949 tarihinde adolf dassler tarafından almanya'da kuruldu

0

adidas almanya'nın 1 mağazasıdır almanya'da üretilir

0

adidas almanyada üretilir çok kaliteli insanlara faydalı ürünler uretir

0

adidas iki kardeşin kurmuş olduğu ayakkabı ureten bir alman firmasıdır. ayrıca aralarında anlaşmazlık yaşayan kardeşlerden biri ayrılarak diğer kardeşine rakip olacak olan puma adındaki ayakkabi üreten diğer alman firmasını kurmuştur.

0

adidas almanya' da üretilen bir markadır.
çok kaliteli ve iyi ürünler üretir.

0

adidas hangi ülkeye ait markadır sorusunun cevabı şudur ;
almanya herzogenaurach tır

0

adidas markası bildigim. kadarı ile almanyada kurulmuş tur. unlu ve güzeldir l bir markadır tabi şimdilerde sahtesi cıkmış ama hakiki adidas gayet güzeldir . aldığım paraya değerdir bu ister elbiseleri olsun ister ayakkabıları. şimdilerde ise adidas diye milleti uyutup adidas adına satir yapıp para yürütüyorlardı adi var ama markası yok.