0

ayakkabı seçerken marka önemlidir. çünkü rahat ve konforlu ayakkabıları genellikle iyi markalar üretmekterdir. uyduruk marka ayakkabıları kullandığımız zaman hem ayak sağlığımızdan oluruz, hemde o ayakkabı kısa sürede dağılacağı için bütçemize zararı olur.

0

bence marka önemli değil. ayak hangi ayakkabının içinde rahat ediyorsa onlar giyilmelidir. mesela adidas kaliteli bir marka çokta pahalı ama rahat olmayan modelleri var. ayağın rahat etmesi önemli benim için. bu 50 tl olan bir ayakkabıyla da mümkün olabiliyor çoğu zaman.

0

önemli değildir kanımca, bana göre önemli olan ayakkabının şekli tarzı renkleri ve konforu marka takıntısı değilimdir

0

ayakkabı seçerken ben markaya pek fazla önem vermiyorum ama benim çocuklarım biraz markaya takıntıları var onlar ayakkabı aldığı zaman en çok markaya önem veriyorlar.

0

ayakkabı seçerken marka önemlidir. önemli olmasının sebebi ise bir ayakkabının dayanıklılığı ve şekli şemali markasından belli olur. diyelimki köprü altında bir ayakkabı aldık ardından giydik bir ay gitmeden yırtıldı dayanıksız oldu ve hemen açıldı ardındanda bir marka yerden aldık 1 2 sene kadar gider yani kısacası ayakkabı seçerken marka benim için çok önemi bulunmata.