0

hayır ülkemize idam yasasının gelmesini istemiyorum ben kişisel olarak. çünkü siz ne kadar idam gelsin şu sebepten gelsin bu suçu işleyenler idam edilsin deseniz bile emin olun o öyle bir sistem olmayacaktır. idam cezası bir ülkenin çağdaşlaşmasını gelişmesini de engeller aynı zaman da. bu bakımdan da doğru bulmuyorum idam cezasını. başka türlü caydırıcı cezalar olabilir idam şart değil idam olmamalıdır zaten ben böyle düşünüyorum açıkcası.

1

ülkemizde adalet ağır aksak ilerlediği için, idam gelse bile hak eden cezalara geleceğini düşünmüyorum nedense. yoksa özellikle hayvan ve çocuklarla ilgili suçlarda, idam bir yana kısasa kısas gelmesini çok isterim. ama adalete inancımız sarsılmış durumda bu da idamla düzelmez. tek tesellimiz ilahi adalet. er geç tecelli edecektir.

2

bence ülkemize kesinlikle idam gelmelidir kardeşim. özellikle de şu çocuklara tecavüz eden sapık ruhlu insanları meydana getirip, bütün insanların gözünün önünde dar ağacında sallandirilmali. idam bence bu anlamda çok güzel bir ceza olur.

0

bazı işlene ağır ceza suçlarına ülkeye idam gelmelidir bu suçların arasında çocuk istismarı,ebeveyn katliamı,tecavüz,terör ve toplu katliama yol açacak bombalama eylemlerinin sorumlusu kesinlikle idam cezası almalıdır çünkü bu suçlar affı kolay olmayıp masum insanların hayatlarını mahvedip onların umutlarını hayallerini onların elinden almaktır ve affı asla olmamalıdır.