0
0

evet bir kaç sene önce gitmiştim kardeşlerimle ve bir çok yerini gezim gördüm şahit oldum. çok güzel yer ancak yaşanılacak yer değil bence. sadece gezilecek yer diye düşünüyorum çünkü trafiğinden illallah etmiştik. sabah çıkıyordu gece yarısı dönüyorduk gerçekten yol konusunda çok sıkıntılı. bir yerden bir yere gitmek için saatler harcıyorsunuz yollar birbirine uzak oluyor. tabi istanbulu başka bir havası var güzel şehir. beb gittiğim yerleri bugün hala hatırlıyorum çok güzeldi çok eğlenmiştik. büyük ada harika bir yerdi. insanlar faytonla geziyorlar bisikletle dolaşıyorlar doğru düzgün araba görmemiştim. atlar vardı. beşiktaş, bebek, orta köy hepsi ayrı ayrı güzeldi kapalı çarşı da öyle. bir çok yeri gezdik aslında. daha da görmediğimiz bir çok yer vardır bütün heryeri gezme fırsatımız olmamıştı tabiki. taksim meydanında ki fransız sokağını çok beğenmiştim mesela. karşı tarafa geçmiştik bir gün anadolu yakasına tabi saatler geçiyor kolay olmuyor. kadıköy, moda çok güzeldi gezip görmüştük oraları. en elit mekanlar orasıydı ben öyle hissetmiştim. çok rahat güzel yerlerdi.

0

istanbul'da yasadigim halde her yerini gesemedim malesef. kuzenimle birlikte neresinde ne var, tarihi mekanlar, saraylar filan hep arastirip gidip gezmeye calisiyoeuz. iste ksndi cabamizla da ne kadar olacak, ne kadar gezebilecegiz.

0

istanbulun birçok semtini gezdim tabi gezmekle bitmiyor çok güzel bir yer metropol şehir

0

hic gezmedim fakat gercektende gezmek istedigim ender yerlerden bir tanesi. hele ki osmanli imparatorlugu doneminde yapilan tarihi yerleri cok cok gezmek isterim. ozellikle topkapi muzesi en cok gormek istedigim yerlerdendir. keza 2.abdulhamitin hukumdarligini surdurdugu yildiz sarayi da oyle. cunku bir ara muslumanlar bu mubarek sehirde dunyaya hukmetmistir.

0

doğma büyüme istanbullu olarak benim ne gezip görmediğim yerleri vardır.fakat harika bir şehir olduğunu biliyorum.fakat istanbul'dan cikali 35 sene oldu bir çok değişiklikler olmuştur mutlaka,

0

evet istabulun taşına topragına kurban istanbul bize dedelerimizden yadigar. dünyanın bir başkenti olsaydı oda istanbul olmalı bence vesselam.

0

istanbulu öyle ahım şahım gezmedim ama her yerini gezmek isterdim elimde bir fırsat olsaydı

0

üniversite eğitimimi istanbul'da okudum.5-6 yıl o dönemde kaldım.ama istanbul gez gez bitmez.çok güzel yerleri var.boğaz sefası yapacaksın,topkapı sarayı,ortaköy, ayasofya, dolmabahçe, heybeli ada,büyük ada, kınalı ada,beylerbeyi,kanlıca,galata köprüsü,kapalı çarşı,florya,yıldız parkı,sultanahmet, rumeli ve anadolu hisarı, taksim beyoğlu hepsini gezmiştim.arada bir geliyorum yine istanbul'a ama artık çok kalabalıklaşmış.yinede 3-5 gün kalıp eski dostları görmek biraz istanbul boğazının kokusunu almak güzel geliyor.