0

futbolda en çok sevdiğim an tuttuğum takımın attığı gol anıdır, o an yıkılıyorum içim gürlüyor mutluluk delisi oluyorum.futbolda bir de en çok sevdiğim an yine tuttuğum takım ile alakalı, tuttuğum takım maçı galibiyet ile tamamladığını ilan ettiği o hakemin son düdüğü çok sevindirici ediyor beni.tuttuğum takım olsun lehine sonuç olsun çok mutlu olurum, aksi takdirde dünyam başıma yıkılmış gibi oluyorum

0

beşiktaş' ın sahaya çıktığı, taraftarıyla buluştuğu o muhteşem an futbol ile ilgili en sevdiğim andır.

0

futbolun en sevdiğim dakikaları 75-90 arasıdır heleki maç 0-0 gidiyosa iki takımda kazanmak için çıkmışsa sahaya kesinlikle cok hücum olur bu dakikalarda özellikle ev sahibi takım biraz daha baskı kurabilir taraftarlarınıda arkasına alarak.

0

son çalan düdük çok hoşuma gidiyor :)

0

futbolun en çok son on dakikasını ve uzatmalarını severim. çünkü bu dakikalarda hiç oynanmadığı kadar güzel ve ateşli performanslar sergilenir. maç boyunca çekirdek veya köfte ekmek yiyen insanların yeme içmeyi kestiği ve maça odaklandığı anlardır. spikerlerin de dediği gibi '' işte nefeslerin kesildiği o an'' lar her zaman bu dakikaların içinde olmuştur. sabrınız için çok teşekkür ederim.