0

evet düşünüyorum, bu iktidardan memnun değilim değişmesi için oyumu kullanacağım, şikayeti olan herkesin de oy kullanması gerektiğini düşünüyorum, çünkü seçim sonuçları kullanılan ve geçerli sayılan oylar üzerinden hesaplanır, oy kullanmayanlar, taraftarı çok olan partiye oy veriyor demektir.

1

yani seçim olduğu zaman oy vermeyi düşünüyorum tabii ki oy vermek bizim vatandaşlık görevimizdir ve mutlaka oyumuzu kullanmak zorundayız her vatandaş da öyle olması gerektiğini düşünüyorum.

0

seçimde oy vermeyi düşünüyorum. bence herkes oyunu kullanmalı. boş oy atmak tamamen saçmadır. iyi bir yönetime gideceği varsa da kötü bir yönetim seçiliyor bu boş oylar yüzünden. bu yüzden tarafı belli edip en iyi kimin hizmet edeceği düşünülüyorsa o kişi seçilmelidir.

0

evet seçimde oy vermeyi düşünüyorum. bence seçimde herkes oy vermelidir. oy size verilen bir haktır, bu ülkenin vatandaşıysanız hepiniz oy kullanmalısınız. bir şey değiştirir miyim bir fark yaratır mıyım demeyin herkes böyle dese bir anlamı kalmaz zaten.

0

tabi ki de düşünüyorum. sonuçta bu bir vatandaşlık görevi ve bizler görevlerimizi yerine getirmeliyiz diye düşünüyorum.