0

ayşe kulinin çok beğendiğim bir kitabıdır. herkese de tavsiye ederim bu kitabı. okuyun asla pişman olmazsınız.

0

"adı: aylin" adlı kitabın yazarı ayşe kulin'dir. herkes okusun bence o kitabı.

0

adı aylin adlı kitap ayşe kulin'e ait bir romandır. bir kadının zorlu yaşamını anlatan etkileyici bir romandır. bu kitapta aylin her zorlu süreci başarıyla atlatır.

0

güzel bir kitap olan adı aylin kitabının yazarı ayşe kulin'dir.

0

tabiki ayşe kulin dir. hatta en bilindik eserlerindendir.

0

ayşe kulin ve çok güzel bir kitap okumanızı tavsiye ederim.

0

adi aylin isimli kitabın yazarı ayse kulindir.

0

adı aylin kitabının yazarı ayşe kulindir türkiye'nin önemli yazarlarından bir tanesidir

0

adı aylin kitabı gerçekten harika bi kitap severek okudum gerçekten 3 gün içerisin de bitirdim sevdiğim bir yazar ayşe kulin herkese de tavsiye ederim açıkcası güzel bir roman yazmış diğer kitapların dan da aldım ama daha çok romanı var ama biraz daha bekliyorum yeni bir kitapları çıkarır da onu alırım diye ama ben serisini okuduğum sürece yenisi çıkıncaya kadar yetişirim aslında bi yeni kitap çıkarmak zaman alıypr baya bi buda benim için avantaj yarım bırakmak istemem aldığım kitabı bu soru için sorumani ekibine çok teşekkür ederim.

0

adı aylin kitabının yazarı ayşe kulin dir. gerçek bir hayat hikâyesinden esinlenerek yazılmış güzel bir romandır. ayşe kulinin çoğu kitabını severek okumuş biri olarak tavsiye ediyorum.

0

ayşe kulin e aittir. okuyup da anlayamadığım kitaplardan biri . parça parça eksikliği olan bir kitap bence beğenmemiştim . kitap bana hitap etmiyordu .

1

adı aylin adlı kitabın yazarı ayşe kulin'dir.
gerçek ve çarpıcı bir hayat hikayesini anlatır ayşe kulin bu kitabında. okuyup etkilendiğim bir kitaptır tavsiye ederim.

0

adı aylin kitabı ayşe kulin'e aittir. rahmetli annemin en sevdiği yazarlardan biriydi.

0

adı aylin kitabı ayşe kulin adlı yazarın bir kitabıdır.