0

bu zamana kadar birçok bilim kurgu filmleri izledim. bunlardan bazıları teminatör, avatar, matrix ve fantastik dörtlü filmlerini izledim. bilim kurgu filmleri diğer filmlere bakış daha emek isteyen film türlerin başında gelir. bu filmlerde en küçük hatalarda bile kabak gibi ortaya çıktığından dolayı ufak bir hata tüm filmi mahvedebilir. bundan dolayı her önüme gelen bilim kurgu filmlerini izlemem. öncelikle fragmanını tespit eder ve bu fragmanı beğenirsem öylelikle filmi tam anlamı ile izlerim. bilim kurgu filmlerinden en fazla sevdiğim ve arada internetten açıp izlediğim filmler avatar ve fantastik dörtlü filmleridir.

0

bilim kurgu filmini beğenmem için aklımin sınırlarını zorlaması lazım. öyle bir kaç filmden bahsedebilirim. bunlardan ilki 2014 yapımı yıldızlararası. christopher nolan'ın oskara layık görülen bir filmidir. dünyadaki tüm doğal kaynakların yok olmak üzere olduğu gelecekle ilgili çareler arayan bir grup bilim insanının yeni keşfettikleri bir solucan deliği ile boyut değiştirme yoluyla dünya için umut olmalarını konu edinmiştir. ikinci filmim 2015 yapımı marslı. mars yolculuğunda bir eve dönüş öyküsü diyebiliriz gerçekten ilginç. üçüncü filmim 2012 model prometheus. 1979 model allen filminin 33 yıl sonraki devamı yahut başlangıcı diyebiliriz. 2014 yapımı zamanın ötesinde filmi için tanımım muhteşem. ilk izleyip de birşey anlamayan çoktur. konuyu anlamak baya zor gerçekten filmin sonuna kadar kim kimdi diye kafası karmakarışık oluyor insanın gerçekten muhteşem. sonra ki muhteşemim yine 2014 lucy filmi. luc besson filmi olan bu bilim kurgu filmi muhteşem bir kurguya sahip. beyninin tamamını kullanmayı konu alıyor diyebiliriz şiddetle tavsiye ederim. oblivion ise 2013 yapımı yine bir dünya kurtarma filmi oldukça güzeldir. yine 2013 yapımı dünya savaşı z filmi brad pitt'li bir zombi filmidir. yine 2013 star trek bilinmeye doğru, yıldız savaşları serisi, cube ve cube zero tavsiye edebilirim. 2014 evrim filmi jonny depp ile en sevdiklerime girmeyi başardı. ve son olarak justin timberlake'yi görünce izlemeye karar verdiğim 2011 yapımı zamana karşı filmi nefes sayını bilmek üzerine kurulu muhteşem bir film. ulan ben olsam napardım dedirtiyor insana. bir de ada filmi vardı yine başrolde scarlett johnson muhteşem filmdir tavsiye ederim. böylece nasıl bir bilim kurgu hastası olduğumu da herkes görmüş oldu sanırım. daha saymadigim çok filmim var.

0

benim favorilerim star wars,terminatör,avatar ve matrix filmleridir bilim kurgu dalında

0

yedinci hayat diye bir bilim kurgu filmi var. yediz kiz kardesin yasama tutunma cabalarini anlatiyor. cunku o zamanki hukumet bir aile icin 1 cocuk izni veriyor. bunlarda yediz oldugu icin saklaniyorlar. her biri icin haftanin bir gununun ismi veriliyor ve sadece kendi isimleri ne ise o gun cikiyorlar disari.