0

bilgisayar oyunlarını çok seviyorum oynarken rahat diyorum keyif veriyorum mutlu oluyorum bana zevk veriyor bilgisayarda oynamak pabci gta 5 just cause crysis far cry gibi bir sürü oyun bana mutluluk veriyor oynarken zevk alıyorum yani tabii bunları oynamak için adam akıllı güçlü bir bilgisayarım yok öyle bir bilgisayarım olsaydı tüm oyunları oynardım şu anda cs go oynuyorum başka bir oyun oynamıyorum bir de zula oynuyorum ama bazen çünkü zulaya para yatırmadın zaman adam akıllı bir oyun oynayamıyoruz herkes para yatırıyor bir sürü şeyler alıyor silahlarını güçlendiriyor siz para yatırmadınız diye oyun berbat oluyor neyse işte bu oyunları oynuyorum ben oyun oynamayı seviyorum.

0

oynarım. fakat oyun listem pek de dolu değil. oynadığım oyunlar ise fifa 19, far cry 4, hearts of iron 4 olarak üç oyun şeklinde.

0

evet bilgisayar oyunları oynarım ve bilgisayarımda bir sürü oyun yüklüdür. mesela sayayım hepsini;
1- call of duty 4 : modern warfare
2- miceforce
3- pro evolution soccer 2013
4- hugmice
5- minecraft
6- lostmice
7- zula
8- prototype
9- tlauncher
10- call of duty 5 : world at war
11- sonoyuncu
12- transformice
mesela bu oyunları oynuyorum ama daha fazla olarak sorumani.com sitesinde daha fazla vakit geçiriyorum. hem bir şeyler öğreniyorum hem de para kazanıyorum ve bu beni mutlu ediyor.

0

bilgisayar oyunları oynamayı çok sevene açıkcası çok nadir oyunlar ilgimi çeker ve ara sıra oynarım. genellikle oyun oynayarak vakit geçirmem pek.

0

elimizden geldiği kadar oynarız en sevdiklerim arasında pubg 1. liği çekiyor

0

bilgisayar oyunlarını oynamayı sevmiyorum. bir ara bil ve fethet diye bir oyun vardı bir tek onu oynamıştım. bilgisayar oyunlarını gereksiz buluyorum hele de bir amacı olmayan gereksiz vakit kaybıysa yüzüne bile bakmam. merak edip açmam bile.