0

herkesin oynadığı oyunlar gta , cs , ve bunun gibi eski olmasına rağmen hala oynanan oyunlar vardır.

0

herkesin ya da pek çoğunun çocukluktan beri gittiği internet kafelerde birçok oyun oynamıştır. en başta her çocuğun eğlendiği araba yarışı oyunları. nfs ya da mort wanted diye bilinen araba yarışları. sonra gta ismi ile bilinen bir şehir içinde verilen görevlerin yapıldığı oyundur. futbol herkesin sevdiği bir oyundur. fifa ismi ile bilinen ve klavye ile oynanan oyun ise grup halinde olduğu için sevilen bir oyundur. savaş oyunları ise zararlı olsa da çok tercih edilen bir oyundur. counter strike ve calouf daty oyunu ise silahla oynanan oyundur.

0

need fir speed undergrand vardı bir zamanların efsanevi oyunu favori arabam honda civic’di araba açacam diye canım çıkıyordu. hele o url yarışları heyecanlı oluyordu. sonra benim oynadığım oyunlar gta vice city san andreas euro trck bu oyunlar efsaneydi benim için. şimdi nesil onlione oyunlar fazlalıkla önde gidiyor hele pubg efsane ilgi topladı günümüzün en çok oynanan oyunların başında tabii ki lol de baya önde. fikirlerim böyle iyi günler

0

en cok counter strike ve lord of legends oynaniyordu sanirim. gerci su son zamanlarda pubg oyunu oynaniyor sanirim. online oyunlar olduklaei icicn birbirine baglayabiliyorlar sanirim farkli bilgisayarlardan oyunculari.

1

4 sene öncesine kadar, counter strike, half life, metin 2, knight wolf team'di. artık herkes pubg ve benzerleri oyunları oynuyor.