0

aynen katılıyorum. belli aralıklarla iki katı kaznaç yapılırsa eğer siteye girişler fazlalaşacak. çünkü cevaplardan para kazanma ilk günlere oranla biraz düştü maalesef. e kazançlarda biraz düşük olunca siteye yeni gelenler filan biraz uğraşıp tekrar girmiyorlar. bu kadar kazançla 25 tl mi yapılır modundalar. böyle olunca sitedeki aktiflik olmuyor maalesef. siteye girmeyen eski üye de çok. banlanan da çok. gerçi biz sorumaniyi bırakmayız, aktif olmaya çalışırız ama bizim aktif olmamızla ilerlemez bu. en azından belli aralıklarla iki katı kazancı yaparlarsa sitedeki aktiflik artar en azından sitenin kazançlarında da bir artış olur. umarım birçok arkadaşımız bu süre zarfında baya aktif olur da site içinde bir hareketlilik olur. gerçi şuankinin süresini bir iki gün daha uzatsalar çok güzel olur hatta bence. çünkü daha siteye girmeyen, pek aktif olmayan üyeler varsa onları da sitede akrif olmalarını sağlayabilmek adına bir iki günlüğüne daha uzatılabilir şuanki. gerçi benimki naçizane bir fikir. eğer sorumani yönetimi görürse, bir düşünmelerini isterim yani.

2

kesinlikle katılıyorum. iki kat kazanç daha sık yapılmalı çünkü sitenin aktifliği de çok fazla artıyor. insanlar daha büyük bir hevesle siteye giriyor. bende her gün girip bakıyorum sitede neler var bir etkinlik ya da yarışma var mı diye. zaten uzun zamandır yarışmada yapılmıyor. valla yarışmayı da çok özledim. yoğun bir tempo içerisine giriyoruz ama buna fazlasıyla değiyor. bir kaç gün dişimizi sıkıp çalışınca çok güzel kazanç sağlıyoruz. ama uzun zamandır yarışma da gelmiyor. kazançların biraz artması lazım. az olunca insanlar hep az kazanacağını düşünerek siteyi bir iki gün deneyip sonra bir daha hiç girmiyor zaten. böyle olunca da sitenin trafiği düşüyor. bu da sitenin kazançlarını da olumsuz etkileyecektir. o yüzden biraz kazançlar artmış olsa eminim karşılıklı olarak daha fazla kazanacağız. biz sorumaninin sorumani de bizim arkamızda çünkü. ben siteyi çok seviyorum kimse evde oturduğum yerden bana para kazandırmadı bu güne kadar ve sorumani benim kısa zamanda en çok kazandığım platform oldu. umarım daim olurlar ve bizi bırakmazlar..

0

bence öncelikle 2kat kazanç vardı dağa güzeldi ve öncelikle 2 kat kazanç vardı günde 1 tl yada 2 tl kazaniyordum şimdi öyle deil 2 haftadır 2 kat kazanç yok yazarlarda artık yok ben artık 2 kat kazancın gelmesini istiyorum ve bu 2 kat kazanç gelmezse yazar da ortada kalmaz ve bu 2 kat kazan ta dağa güzel kazanıyordu.

0

evet bende sık olması gerektiğini düşünüyorum ancak zaten ayda bir oluyor sanırım birde özel günler de bende tam olarak bilemiyorum ama daha sıkts olabilir aslında bu şekilde baya vakit harvamınız gerekiyor çünkü

1

iki kat kazanç daha sık yapılmalı. heyecanla bekliyorum. sürekli bakıyorum.

1

bence de daha sık olmalı. yani en azından sitenin aktifliği açısından iyi olur. millet aktif olunca site daha fazla kazanç sağlar .

1

evet kesinlikle aynısını düşünüyorum. sabah kalkınca ilk işim soruöaniye bakmak oluyor. var mı bi yarışma ya da iki kat lazanç diye bakıyorum ve hayallerim yıkılıyor çoğu zaman. sorumanide vakit geçirmek boşa değil ama fazla kazanç gelmeyince üzülüyorum doğrusu. burada vakit geçirirken bilgi kazanıyorum çünkü neden boşa vakit kaybı olsun ki diye düşünüyorum. çok güzel bir site. 200 lira kazanç yaptım. bir gün sonra yatırdılar hesabıma. sorumani ekibime yürekten teşekkür ederim.