0

benim sadece bir tane fobim var o da yılan fobisi bu yılan fobisi sonradan gel işte ben de çocukluğumda hatırlıyorum karşıma bir kere çıkmıştı ve onun o kadar çok korkmamıştım ama daha sonrasında ne olduğunu anlamadım bir biçimde inanılmaz derecede korkmaya başladım artık resmini görmeye videolarını görmeye tahammülüm bile yok sen o kadar kızıyorum ki sanki yanındaymış gibi ve gece rüyalarıma girdiği zaman çok etkileniyorum yılanların ben çok korkuyorum

0

ben turuncu olan bir şeyden tiksinmiştim. 7 yaşındayken bu durumu yaşadım. şu ana kadar da turuncuyu bir türlü sevemedim. eskiden turuncuyu görünce midem kalkar ve başıma ağrılar girerdi. şimdi bu durumu atlatmaya çalışıyorum.
bir de aynalara karşı fobim vardı. aynaları ters çevirirdim. yansımasını hiç sevmem. eskisi gibi değilim tabi ki. artık daha sakin davranabiliyorum. bu huyumu bırakmaya çalışıyorum.
sonradan oluşan bu fobiler gerçekten insanı zorluyor. bazen insanın siniri bozulabiliyor. herkesin farklı fobileri vardır bence elimizden geldiğince bunları atlatmaya çalışalım.