0

bizim burda ulaşım her yere çok kolay. neden mi çünkü sakarya ilinde yaşıyorum. istediğim yere en fazla 3 saatte giderim. yakın çevremde olan iller güzel. ama bir kars ya da doğu bölgesi dersen gideceğim yer uzun süre alır. çünkü havaalanı bana tam 2 saat uzaklıkta.

0

istanbul da yaşıyorum. her yere ulaşım var fakat trafik oluyor bu yönden biraz sıkıntılı.

0

ulaşım nereye gittiğinize bağlı , şehrin içinde aşırı sıkıntı yok ama bir yere giderken başka bir şehire sıkıntılar olabilir benim yaşadığım bölgede bazı gittiğimiz yollar sıkıntılı dağ yolları olduğu için

0

ben ankara da yaşıyorum eve ulaşım bura da kolay genel olarak bazı yerlere 2 vesait gitmek zorundasın aynı sensin içerisinde başka bir yer sadece bundan biraz şikayetçiyim unun dışında genel olarak yakın yerler gittiğim yerler ve kolaylık sağlıyor ulaşım açısından.

0

istanbul'da yaşıyorum. uladim acisindan guzel. otobus seferleri surekli var. metro ve metrobusler var otobusler disinda. vapurla ulasim da saglayabiliyoruz. cok cesitli bir ulasim agi var ama otobusle gittigimiz zaman trafikte takilmayi hic sevmiyorum. o yuzden istanbul'da metro aglarinin artmasini temenni ediyorum. cunku gidecegim bircok ilcede metro seferleri yok metro hatti olmadigi icin.

0

izmir'de yaşıyorum. ulaşımı çok iyi de değil, çok kötü de değil. ideal oranda. ben kalabalık bir ilçede yaşamıyorum ama. kasaba gibi bir yerde yaşıyorum.