0

bizim bulundugumuz sehirde bircok noktada tanzim satis noktasi acildi, hatta bulundugum sehirde 2 tane noktada acildi ama bu tanzim satis noktalarina gidip de birsey almadim daha. yani soyle soyleyeyim, tamam marketlere ve pazara gore daha uygun ama o kadar kuyruk oluşuyor ve alacaksın alamayacaksın filan baya sikinti yani. bu sebepten dolayi gidip alisveris yapmadim. ha brlki yemeklere patates katiyordum ama simdi bazrn katiyotim bazen katmiyorum. mesela yani. sogan desen iki tane kucuk sogan dogruyorsam yemege bu sefer bir tane koyuyorum. oyle yani...

0

tanzim satış çadırlarında alışveriş yapmadım bulunduğum şehirde çadır kurmadılar

2

hayır yapmadım yapmam da.. o kadar sıra beklemek istemem. bir de akp'li olmadığımdan onların kızdığı bir uygulama olduğundan asla almam. sen önce herşeye zam yapacaksın, sonra da seçim öncesi millete yaranmak için bu noktaları açacaksın.. ee.. ne oldu marketlerde fiyatları düşürdü. önemli olan bu marketlere kadar gelen ürünlerin neden fiyatlarının fahiş artmasıdır. sen denetlemeni iyi yapacaksın ki vatandaşın madur olmasın. önce bindir sonra indir. yersen diyorlar. yiyenlerde oralarda kuyruğa giriyorlar.

0

yapmadım,yapmayı da düşünmüyorum. bulunduğum ilde yok zaten

2

benim yaşadığım şehir de henüz tanzim çadırları açılmadı. gerçi açılsa da ne olacak ki, kuyruk oluşacak ya alican ya da alamiyacan istedigin sebzeleri.

1

daha yapmadim çünkü antalyada daha açilmadi