0

renkler kesindir,istesekte tartışmayız. zevkler use kişiye özeldir. begenmeyebiliriz ,tercih etmeyebiliriz ama kişiyi eleştirmeyiz.

0

hayır renkler ve zevkler tartışılmaz ,çünkü iki kardeşin bile zevkleri veya beğendiği renkler farklı olabilir herkesin farklı beğenileri olabilir.

0

bence tartışılmaz çünkü herkesin renkli vezevki kendinedir. herkesin bir tarzı bir bakış açısı bir beğeni tarzı vardır kendine göre bu durumdan dolayı da kimse kimsenin düşüncesine veya beğendiği şeye karışamaz yani aslında karışmaya çalışır belki ama karşısındaki insan buna izin vermezse eğer karışamaz kimse yani herkesin bir yeri olmalı. netice de herkes kendi hayatından sorumludur. renkler ve zevkler bence de tartışılmaz herkesin kendine ait bir yaşantısı yaşantı biçimi vardır. herkesin ayrı zevkleri beğenileri vardır

0

bence tartışılmamalıdır. tartışılınca kötü oluyor. zaten gereği de yok. ben turuncu rengi sevmiyorum ama ablam çok seviyor. şimdi ona sn nasıl bu rengi seviyorsun dediğimde bu benim zevkim der ve haklıdır. ben mavi rengi severim o ise maviyi kendine yakıştırmaz mesela beni eleştirirse bu benim zevkim derim. herkesin zevki ve düşüncesi farklıdır. bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek en doğru olanıdır. farklı duygular, farklı düşünceler ve farklı istekler olabilir bunlara herkes saygı duymalıdır. zevkler ve renkler tarrışılmaz.