0

aslında pahalı olan su değildir. suyun marketlere kadar gelmesi çok büyük bir masraftır. yani benzin , taşıma, plastik hammaddesi ve işçilik ücretleri nedeniyle pahalıdır. ülkemiz su kaynakları açısından çok zengindir

0

sadece o pahali olmadı şu an hayatimizdaki her sey cok pahali cok

0

su denilen şey çok pahalı diye. şaka şaka, o pet şişeleri plastikten yapılıyor vs vs hepsi dolar bazında, bir de nakliyesi var, mazot petrol falan zamlandı, bir de o etkiledi. ayrıca bir de enflasyon da var, bir de onu hesaba katarsan az bile zamlanmış dersin :)

0

anlam verebilmiş değilim. allah'ın suyuna dolara göre zam yapılıyor. 3tl'ye su mu olurmuş. bide koca koca firmalar pahalı satıyorlar.

1

ucuz olan ne var ki. özellikle küçük görünen şeyler nerdeyse yüzde yüz zamlandı. evin ufak tefek eksiğini almak içim akşam uğradığınız marketten 40-50 tl den aşağı çıkamıyorsunuz. hayat çok pahalı. size tavsiyem musluk suyu için pet şişede bekleyen sudan daha zararlı değil inanın.

0

bende bunu pek anlamış değilim ve suya para vermek oldukça anlamsız geliyor bana allahın suyuna para ödüyoruz resmen tamam eyvallah işlemden geçiriyorlar belki ama haddinden fazla pahalı

0

aslında bol yağmur yağdığı halde su fiyatlarına mana veremiyorum.