0

para verip de hamama gitmedim ama otellerin kendi spa bölümlerindeki hamama gittim güzel görünse de normal duş almanın keyfini vermiyor bence. tabi ki bunu sadece hamam bölümü için söylüyorum. bunun dışında jakuzi, buhar odası, sauna ve termal havuza girmenin tadı ve verdiği rahatlama bir başka. sanırım para verilen hamamlarda da jakuzi, buhar odası, sauna ve termal havuz oluyormuş. stres atmak ve dinlenmek için birebirdir tavsiye ederim.

0

gideceğiniz hamamın gerçekten temiz olması gerekir yoksa allah muhafaza bir çok hastalık kapabilirsiniz. ben bundan yaklaşık 10 sene önce ısparta da tarihi bir hamama gitmiştim. güzel bir yerdi. o sıcaklıkta ağrı sızı kalmamıştı vücudumda. bir de arkadaşın dediği gibi gelin hamamına denk gelirseniz oooh bak sen keyfe o zaman :)

0

ben gittim hamama harika bir şey. hem insanı rahatlatıyor hem de vücudu temizliyor. yoğun bir buhar var diye vücudu arındırıyor. hamam insanı dinlendiriyor.

1

çok severim ama gitmeyeli uzun zaman oldu. sağlık sorunlarınız yoksa tavsiye ederim. gerçekten o atmosfer çok güzel bana nostalji yaptırıyor. hep adile naşit'in tosun paşa da şarkı söylediği sahne geliyor aklıma. vücut temizliği ve sağlığı için de çok faydalı elbette. evde duş almaya benzemiyor. keşke imkan olsa da sık sık gidilse.

0

bir kaç kez gittim.insanı rahatlatıyor gerçekten de ama gidecekseniz temiz olmasına önem verin yoksa durduk yere hastalık kapabilirsiniz.

0

evet daha önce hamama bir kez gitmiştim arkadaşın gelin hamamına gidip eğlenmiştik baya çokta güzeldi keyif almıştım tabi tek başınıza giderseniz o kadar keyif alınır mı bilmiyorum da biz kalabalık gitmiştik kadınlar toplanıp asıl açozaman eğlendik ve keyif al jştık güzel olmuştu yani herkese de tavsiye ederim iyi bir yer olunca eğlenceli oluyor birde su falan sıcak su falan iyi oluyor kaplıca niyetine.

0

yok hayır gitmedim. ama gitmeyi çok istiyorum