0

köpekler en sadık hayvan olarak bilinirler. sahipleriyle bağları kuvvetlidir.

0

bence en sadık hayvan köpektir. çünkü küçüklüğümde yaşadığım bir olayı hatırlıyorum. biz köye gittiğimizde ben arkadaşlarımla oynamaya gitmiştim ve köpeğimiz de benimle birlikte gelmişti. daha sonra ablamın arkadaşı ile biz kavga ediyor gibi şakalaşıyorduk ama kavga etmiyorduk. ve köpeğimiz ablamın arkadaşını kovalayarak saldırmaya çalıştı biz kavga etmeye başlayınca. hatta o zaman gülmekten köpeği bile çağrı aramıştık çünkü hiç beklemiyorduk köpekten böyle bir hareketi. ve bizim o köpeğimiz bizimle yabancıyı çok iyi bir şekilde ayırt ederdi. evimizin yakınlarında yabancıyı bile getirmezdi. ve geçen haber'de görmüştüm adamın biri köpeğini arabadan indirmişti ve kendisi arabayla yolculuğuna devam edecekti köpek de tekrar arabaya binmek için o kadar çok çaba sarf ettik ki arkasından koştu falan gerçekten o videoyu gördüm de çok üzülmüştüm. yani görüldüğü gibi sahibi köpeği bıraksa da köpek sahibini bırakmıyor. o yüzden bence en sadık hayvan köpektir.

0

em sadık hayvan köper diye düşünüyorum hiç köpeğim olmadı ama köpeklerin sadıklıklarıyla ilgili birkaç hikaye duymuştum ve etkilenmiştim

0

en sadık hayvan köpektir .bana göre, ben yaklaşık 10 -11 yaşlarındayken bizim bir köpeğimiz vardı . adı jonyy 'di . ben onu çok severdim . her üzgün , canım sıkkın olunca yanıma gelirdi . sanki beni teselli etmeye çalışır gibi başını kucağıma koyar , kocaman bakışlarla gözümün içine bakardı . bir gün bunun manitası oldu . babam köpek hamile kalınca burada yavrularını doğurmasın görünce taslayın diyor. tabi daha çocuksun babam biliyor modundayım . bir gün okuldan tek dönüyorum , tabi bu köpeği gördüm kovalayıp taş atıyorum . köpek üstüme yürüyüp hırladı bana . ben geri geri gidiyorum , ha ısırdı ha ısıracak beni korkuyorum artık . birden jonyy aramıza girdi ve köpeğe hırladı. beni kurtardı . köpek uzaklaştı oradan . o gün bir kez daha anladım köpeklerin ne kadar sadık olduğunu . şuan yaşamıyor o .

0

dünya üzerinde ki en sadık hayvanın at olduğu söylenilmektedir. köpeklerde sahiplerine çok düşkün ve sadıklardır

0

köpeklerdir. çünkü sahiplerine aşkla bağlanırlar bu da onları sadık yapar.