0

bedenimizdeki tum hucreleri bir sebeke suyu gibi sulayan kanin akimi mutlaka bellu bir kivamda olmadi gerekmektedir.bu kivam ne bir limonata gobo cok sulu nede muhallebi gibi cok kati olmalidir.
sayet kanimiz katilasmaya veya pintilasmaya basladiys doktorunuz size kan sulandiri ilaclar recede eder.doktorlarin en com recete ettigi ilaclar aspirin,coumadin,xarelto,eliquis,pradaxa,coumadindir.
kan sulandiricilarin vaxifesi kan pintilasmasinda
gorev alan hucrelerin birbirine yapismasini engellemek ve kanin daha akici hale gelmesini saglamaktir.
uzmanlarin kan sulandirici diye onerdigi besinler ise
sarimsak,kirmizibiber,zeytinyagi,zencefil,kivi,kizilcikmeyvesi,zerdecal,sogandir.

sebzeler
marul domates brokoli sogan
meyveler
uzum dutgiller greyfurt mango ananas karpuz nar
kuruyemisler
ceviz badem findik kaju fistigi antep fistigi
baliklar
uskumru alabalik somon ringa baligi ton baligi

icecekler
kizilcik suyu uzum suyu ananas suyu yesil cay

0

kan sulandırıcı yiyecekler limon ,nar , karpuz domates, yoğurt, greyfurt ,portakal ,ananas mango , fi ndik, fıstık , kaju , zencefil ,pul biber zeytin yağı birde benim her gün aksatmadan günlük 1 tatlı kaşığı sabah akşam tükettiğim çörek otu yaği.

0

kan sulandırıcı besinler en başta sarımsak, kırmızı biber, zeytinyağı, zencefil,kivi, kızılcık şerbeti, zerdeçal,soğan,marul, domates, brokoli, üzüm,dut, greyfurt, mango, ananas,karpuz,nar,ceviz,badem,fındık,kaju fıstığı,antep fıstığı, uskumru, alabalık,ton balığı,somon, yeşilçay,üzüm suyu,bir çok meyve var..

0

kan sulandiricilar arasinda visne suyu,pekmez,domates,kaju,muz,ananas,kivi,kirmizi biber,erik,brokoli,elma ve karpuz gibi besinlerdir

0

badem kaju vişne grafut kiraz pekmez ve üzüm dometes portakal muz ananas bunlardır ama size tavsiyem pekmez yiyin bu en iyisidir.

0

üzüm ,nar,sarımsak ve karpuz bildiğim kadarıyla kanı sulandırır

0

üzüm,domates,sarımsak vallahi daha fazlasını bilemiyorum.annem her sabah bir kaşık üzüm pekmezi içirmeden evden yollamaz beni

0

sarmısak
pul biber
zeytinyağı
zencefil
kivi
kızılcık
zerdeçal
soğan
marul
domates
brokoli
üzüm
dut
greyfurt
mango
ananas
karpuz
nar
ceviz
badem
fındık
kaju
antep fıstığı
çay olarak yeşil çay , üzüm, ananas suları

0

kan sulandırıcı sebze ve meyveler limon sarımsak vişne nar meyve suları sugan karpuz aslında bütün meyve ve sebzeler olabilir mevlam yarattıysa bir faydası mutlaka varır

0

fişne fişne suyu aklıma bi ara fenomen olan video geldi

0

limon kesinlikle çok güzel bir kan sulandırıcidir

1

kan sulandırıcı meyveler şunlardır arkadaşlar üzüm daha sonra muz portakal mandalina yani c vitamini olan meyveler .ama kan sulandırıcı olarak gerçekten siyah üzümü çok tavsiye ediyorlar arkadaşlar. benim annem de kansızlık vardı ve doktoru siyah üzüm önermişti ona kan sulandırıcı bir özelliği var gerçekten de siyah üzümün yani aslında rengi koyu olan rengi kırmızı mor kan rengine yakın olan renkler kan sulandırıcı özelliğe sahiptir arkadaşlar.

0

sebzeler; brokoli soğan domates marul
meyveler: uzum, dutgiller, greyfurt, ananas, mango nar ve karpuz.

0

kan sulandırıcı meyveler ve bitkiler ve sebzeler domates pekmez gıbı dut çeşitleri kara dut muz artmut kivi bunlar kan sulandırıcır yaradan biz bunları yiyelim diye yaratmiştır bunlar doğal yöntemle iyilşme aşamasıdır sasıramsakta öyledır sarımsata tansiyona iyi gelir hemde kana çok iyi gelir kırmızı biberde aynı sekılde zencefılde aynı seılde bunlar epeybi yararlıdır anansta olabılır yani anlayacagınız bunlarsınız olmuyor kansız bir ınsan hemen doktora gıttıgınde hapla tedavi goruyor halbuki bu doğal yöntemlerle görsede iyileştirebilecek allah bunları boşa yaratmadı bunları yiyerek faydalanabiliriz ne kadar doğa yöntem tüketirsek epey bi vitamin deposu kazanabiliriz lütfen tüketelim hastalıkların önüne geçip dur diyelim duyarlı olalım doğal yöntemler her zaman öndedir ve kesinlikle ve kesinlikle uygulayalım yararlı bir sebze türleridir yaradan bunları boşuna bize yaratmadı duyarlı oolduğumuz sürece iyi oluruz sebze türleri önemlidir tüketelim lütfen.

0

elma domates sogan sarimsak visne suyu ve limon

0

kan sulandirici besinler

salatalik
zencefil
cikolata
aspirib hapta bunda cok fazla rol oynuyor kani oldukca sulandiriyor

0

kan sulandırıcı diyince aklımıza ilk gelen şey herkes gibi benim de vişne suyu oldu. bende de b12 eksikliği olduğu için bu konuya çok hakimim ve ben ne yersem yiyim düzelmiyor. o yüzden her gün kalçadan iğne yiyiyorum. ben bu şikayet yüzünden doktoruma gittiğimde doktorum bana yiyeceğim sebze ve meyveleri şu şekilde sıraladı. dilerseniz çok uzatmadan size de aktarayım.
sarımsak zeytinyağı kırmızı biber zencefil kivi zerdeçal soğan marul ıspanak yeşillik domates brokoli üzüm karpuz bar mango greyfurt ceviz badem fındık kaju antep fıstığı ton balığı somon yeşil çay üzüm suyu ananas suyu

0

elma domates visne karpuz ketçep gibi seyler deilmi

0

dut ve pekmez kan yapmada(sulandırmada) önemli bir rol almaktadır

0

domates üzüm bekmez brokoli yeşil sebzeler kiraz vişne muz ananas kırmızı biber erik kivi