0

ufak tefek cinayetler çıkana kadar eşkıya dünyaya hükümdar olmazı izliyordum ancak son zamanlar da özellikle bu sezon ufak tefek cinayetlerde bozdu

0

salı günleride her ikisinide ben izlemıyorum acıkcasi.ufak tefek cinayetler adinda yayın yapan dizinin bir kac bölümünü netten izledikten sonra fazla sıkıcı buldugumdan dolayı izlemeye son verdigimden benim icin bir artısı yoktur bu dizinin.eskiya dünyaya hükümdar olmaz adli dizideki basrol olan oktay kaynarca adli sahısada sempati duymadıgımdan o diziyide izlemiyorum.yani sali günlerim bu dizileri izlemekle gecmiyor benim.salı gunleri genelde evde pinekliyorum bu ara.

0

ikisinide tercih etmiyorum çünki çalıştığım için vakit bulamıyorum

0

ben şuana kadar eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisini hiç izlemedim. ufak tefek cinayetleri arada izliyorum. ufak tefek cinayetler dizisini tercih ederim.

0

eskiya tabiki eskiya hukumdar olamaz cok guzel heyecanli olmaya basladi

0

ufak tefek cinayetleri geçen sene çok beğenerek izliyordum. konu çok farklı ve iyiydi. karakterler çok sağlamdı ve oyuncular çok başarılıydı. modern hayatın içindeki insanlar dizide yaşıyor gibiydi. kadın erkek ilişkileri sanki günlük hayattan alınmış hibiydi.

bu sene aynı tadı alamıyorum. senaryo uzadıkça sarpa sarmaya, gerçeklikten uzaklaşmaya başladı sanki. ama oyuncuların başarısı izlettiriyor. gökçe bahadır ve merveyi oynayan aslıhan çok başarılı özellikle.

0

ikinci sezonu hayal kırıklığı olsa da ufak tefek cinayetleri tercih ederim.

0

ufak tefek cinayetler izlemeyi tercih ediyorum. klasik türk dizilerinden farklı bir konusu var ve bu beni diziye daha çok çekiyor.

0

oktay kaynarca nın olduğu dizi izlenmiz mi ya ?
adam harbinden güzel oyunculuğu var .
ondan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz izlerim .

0

ufak tefek cinayetler ilk sezonda çok iyiydi ama ikinci sezonu beğenmedim.

0

salı günlerden ufak tefek cinayetler.