2

coca cola mı yoksa pepsi mi tercih etmeliyim?

Yazarlar hangisinin tarafında? Büyük savaş başlasın!

101 cevap
0

ikisinede gerek yok, sağlık açısından uzak durulmalı

0

bence pepsi ama içmesek daha iyi olur zararlı

0

ikisi de bağımlılık yapıyor ben bir ara coca cola'ya bağlı kalmıştım sürekli onu içiyordum coca cola'ya bağımlı kalan hepsi içemiyor pepsi ye bağlı kalan da coca cola içemiyor ama benim tercihim her zaman coca cola dan yana

0

pepsi yi tercih et derim ama içilmesi daha iyidir. tabi ki de

0

en iyisi kolayı terketmeliisn çünkü neden ayran içilmeli

0

ben her zaman tercih ettiğim pepsi olmuştur.

0

coco cola bence en iyi ferahlatma özelliğiyle bir numara.

0

her ikisininde zararı o kadar fazla kii.. ama tercih edilecek olursa pepsi derim

0

kola zararlı bir asitli içecektir coca cola daha iyidir yalnız pepsinin tadı daha hafiftir ve daha asitsiz gibi gelir coca cola pepsiye göre daha asitli gelir ama coca cola daha çok tercih edilir biyere yemek yemeye gidince genelde coca cocalı bulursun pepsiyi bulamazsınız bence öyl coca colayı seçeriö ama pepside güzel koladır

0

tercih meselesi tabiki ama türkiye geneli coca cola tercih ediliyor ama pepsi dünya genelinden bahsederek coca cola pepsiden sonra geliyor pepsi dünya çapında tercih edilen içecektir

0

benim tercihim pepsi bizim malı mız yerli güzel her gün de içerim

0

pepsi ağız tadıma pek hitap etmiyor açıkcası . coca cola’nın tadını hiçbir markadan alamıyorum .

0

pebsi cocoladan iyidir cocola sağlımızı etkiler kendi malımız deyildir

1

ben ikisini de deneten ufak bir sokak yarışmasına katılmıştım. bu yarışma pepsi tarafından düzenleniyordu. hani reklamlarda görürsünüz ya coca colayi ve pepsi yi içirir tabi içenler bilmez güya hangisinin ne olduğunu sorarlar hangisini beğendiniz diye şunu derler ooo pepsi dediniz işte herkes pepsi yi sever diyorlar. öncelikle şunu belirteyim pek cola tüketen biri değilim , ayda yılda bir içerim. neyse yarimsada bana da icirdiler içtim iki kola arasında bariz bir fark vardı seçtim güzel olanı tabiki o da coca cola çıktı. yani anlayacağınız benim kanaatimce coca cola daha güzel.

0

pepsi tabiki de şeker az coco cooloda ki şekerden dolayı pek sevmiyorum

0

tadım testlerinde pepsi gerçekten ondeymis. ben coca-cola seviyorum ama israil malı olduğu için pepsi almaya gayret ediyorum.

0

şahsen ben coca-cola içiyorum. çünkü tadı daha güzel geliyor bana.bu halk arasında bilinen yok coca-cola şu ülkeye ait söylemleri de iddiasızdır.bu söylemler tamamen kola içme alışkanlığını bıraktırmak için ortaya çıkarılmıştır bence.tamam kola zararlı.fakat bu söylemler asılsız.

0

bir fark yok ikiside zararlı istediğini içerek vücudunu mahvedebilirsin.

0

pepsi şeker oranı olarak daha az ve şekerin vücuda verdiği zararlar ortada kansere kadar etkisi olduğu söyleniyor.ama genel olarak asitli içeceklerden uzak duruyorum.

0

bence pepsi sebebide tadım testlerinde zaten pepsi birinci olmuştu:) insanların bi bildikleri var ki pepsiyi beğenmişler ve birinci olmuş bu yüzden benimde tercihim pepsi.