0

kes lan sözü hiç uygun bir cümle degil bence.çok kabaca çok terbiyesizce birşey.bana birisi kes lan derse o kişiyi uyaririm yada terslerim.ne haddineki bana kes lan diyo .kimse kimseye bu tarz sozler soylemesin.insanin zoruna gidiyor.cok yanlış birşey.saygılı olmak herzaman iyidir.bana oyle diyenlerlede asla muhattap olmam konuşmam.oyle kişiler hayatı boyunca saygısız olurlar herkese karşı

1

nasıl ve ne şekilde söylendiği önemli. şakalaşma esnasında arkadaşlarla böyle bir samimiyetimiz olduğu için yadırgamam. ama bir tartışma ve kavga esnasındaysa sinirlerime hakim olmam pek mümkün olmaz. herkes üslubuna dikkat etmeli.

0

bu kimin dediğine göre değişir , samimi bir dostumsa iyi ama değilsem samimi ters cevabını iletirim.

0

kimin söylediğine bağlı aslında çok yakınım diyorsa güler geçerim ama samimi olmadığım birisi söylerse kes lan diyen ağzını tekrar kullanamayabilir.

0

o an ki durumuma bağlı eğer çok mutlu bir anımdaysam veya çok kalabalık bir ortamda o kez cevap vermeyebilir ilgilenmeye bilirdim yani sabretmeye çalışırdım ancak bunu tekrarlarsa aynı şekilde karşılık verirdim. çünkü insanların birbirini ezmesi den hiç hoşlanmam haksızlığa da gelemem yani haddini bildirirdim eğer uyarı yaptığım zaman anlamıyor ve devam ediyorsa şayet.

0

tekrar etsene canım der, tekrar ederken ağzının üstüne yapıştırırım :)

0

anlamadım bir kez daha söylermisin diye çıkışırdım her halde