0

bence şehir hayatında gerekli kurutma makinesi çünkü genelde çok küçük balkonlu oluyor şehirdeki balkonlar ayrıca büyük şehirler de hava kirliliğinden dolayı çamaşırlar kururken kötü havayla kurumuş oluyor. bu yüzden büyük şehir de yaşayan insanlar için gerekli olduğunu düşünüyorum. ben kırsal alan da yaşıyorum evimiz de müstakil havası tertemiz balkonumuz çok geniş bu yüzden kurutmaya elverişli. bu yüzden biz kurutma makinesi kullanmıyoruz. balkonda temiz hava da püfür püfür kuruyorlar. eğer sizin de eviniz buna müsaitse ve hava şartları elverişliyse eğer bence sizde bu yöntemi kullanabilirsiniz.

0

makinenin fonksiyonlarında kurutma seçeneği var. lakin daha önce bir kaç ıslak çamaşır atarak denediğimde bunun uzun sürmesine rağmen işe yaramadığını gördüm. kurutma makinesi olsa bile harcıyacağı enerji ve zamanı göz önünde bulundurarak ekonomik olmayacağını düşünüyorum. sıkma modundan sonra en iyisi sanırım gene hepsini asmak olacak. varsa tasarruflu başka yöntem paylaşacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

1

yani bugüne kadar yıkadığım her çamaşırı balkonda kuruttum ve kurutma makinesinin eksikliğini hiç hissetmedim. almayı düşündüğüm bir dönem oldu ama kullanıcılardan güzel yorumlar duymadığım için anında almaktan vazgeçtim.