1

doların seçimden sonra düşüşe geçeceğini hiç sanmıyorum aksine artacaktır diye düşünüyorum. bu durum partiye göre değişiklik gösterir ama bilemiyorum tabii ki.

1

seçimden sonra genelde çok oy alan partiye göre degişiklik göstersede dolarda pek bir degişiklik olacağını sanmıyorum. her seçim öncesi insanlar bu tarz şehir efsaneleri ile halkı kandırıp galyana getirmeye çalışanlar olabiliyorlar.

1

seçimden sonra düşürebilme güçleri olsa bunu seçimden önce yaparlardı.malesef daha çok artacak.

1

hiç sanmıyorum böyle birşey in olacağını aksine daha çok zam geleceği söyleniyor öyle de olacak göreceksiniz. yeterince yüksek fiyatlar şu an zaten insanlar alışveriş bile yapmıyorlar yani dikkat ediyorum da kimse yok artık öyle marketler de göremiyorum çok az insan var herşeyin fiyatı yükseldi ateş pahası normal olarak da insanlar harcama yapamıyorlar veya yetiştiremiyorlar şu an durumlar geröeketne çok kritik. televizyonlar da hiçbir şey olmamış giib gösteriyorlar gerçekten hayranım zayten buna top 8atlass kimsenin umrunda değil ama sokaktaki vatandaş bunu biliyor aslında ne içtiğini giydiğini yediğini ne zmanlanmıl ne düşmüş vs. giib bunları takip ediyor insanların bir kısmı enazından. yani ben zor olduğunu düşünüyorum dolar kolay kolay düşmez aksine belki yükselebilir bile bilemem ama. şuanda gerçekten zor durumda ve sıkıntılıyız ülkece daha çok zam gelecektir bunu seçimlerden sonra göreceksiniz zaten.