0

aslında her hayvanlar saldırgandır. yapısı gereği bazı hayvanlar avcı bazı hayvanlar ise toplayıcıdır.
her hayvan kendini ve ailesini korumak için saldırganlaşabilir.

0

bütün hayvanlar saldirgan olsaydi insanlarda gayvan sevgisi oluşmazdi bazi hayvanlar sevimli tatli olacakki bizde rahatca sevelim

0

hem aslan vahşidir hem de bünyesi aslanın daha geniştir bir tavşanın yediği şeyi yese aslan doymaz ya da bir tavşan bir aslanın yediği leşi belki de 1 senede yer yani aslan saldırgan olmak zorunda eğer saldırgan olmasa açlıktan ölür.

0

aslanlar kendılerı hep bı koruma altına alırlar oyuzden saldırganlıkları vardr kendılerını korumak için ve acıktıklarında et turu yemek geregı duyarlar oyuzde karnı acsa saldırabilirler tavşanlar ise sevımli havyanlardır ot çöp yıyorler genelde karnılarını bu şekilde doyururlar ve saldırma geregı duymazlar ve kacmayı tercıh ederler

0

doğalarında saldırganlık oldugu beslenmek için ihtiyaç duydugu besini twmin etmek için saldırganlardır aslanlar tavşanlar otçul oldugu için saldırgan değildir.

0

kendine göre doğada yaşayan her hayvan saldırgandır. karnı tok olan bir canlı kimseye saldırmaz. tavşan gibi canlılar ot obur canlılardır. aslan gibi canlılar ise et obur canlılardır. saldırma sebepleri uzun süre aç kalmalarıdır. et obur oldukları için yırtıcı olarak adlandırılırlar. geçmişte karnında yavrusu olan bir ceylanı öldüren aslanın kıpırdamadan yattığını gözlemleyen belgesel çeken insanlar, iki gün boyunca aslanın kıpırdamadığını gördüklerinde, yanına gidip kontrol etmişlerdir. yapılan otopside aslanın kalbinin parçalandığı görülmüştür. bunu da karnında yavrusu olan ceylana bağlamışlardır.