0

bence gidenden çok kalan yara alıyor sanırım giden gidiyor zaten gittiği için belki burukluk yaşıyor olabilir ama kalan için daha ağır bir sonuç ortaya çıkıyor. bu durumda kalan sürgün olmuş oluyor. çünkü kalan gitmek istemedeki belki aklından bile geçirmedi giden niçin sürgün olsun giden özgür olabilir ancak gittiği için belki esaretinden kurtulduğunu düşündüğü için oysaki kalan en büyük darbeyi alıyor en beklemediği anda gidenin yazıyla baş başa kalıyor.

0

giden sürgündür kalan onu kovmuştur çünkü. kimse sebebi yokken çıkıp gitmez gitmek tek şansıdır ve yapacak bir şeyi yoktur.

0

abı gidende kalanda ama suçlu kimse zasmanla o surgun kalan genelde hep ılerı göruslu oluyor bu yuzden kalan kazanıyr

0

kim daha çok sevmişse sürgün yiyen odur. giden neden gitmiştir mesela mecburmudur buna hayır hatalar inişler çıkışlar illa ki olacaktır ama gitmeyi çözüm olarak gerçekleştirmek çok yanlıştır. konuşarak hatalardan ders çıkartarak anlayışa devam edemez mi bir ilişki ? tabi saplantılı insanlar için gerçerli değil bu söylediklerim

0

her iki tarafta sürgün yemiştir. acı çeken taraf ise çok seven kişi kimse o dur.

-1

kim daha çok sevmişse o sürgün. giden mecbur mu bırakıldı gitmesi için kendi mi istedi. kalan gitme diyebilecek kadar sevdi mi yada bir sabah uyandı ve giden çoktan gitmiş miydi ?