0

çoğunlukla şifrelerimi verdiğim borçlar ve kredi kartlarım yazıyor tabi gün içerisindeki önemli bilgililerimi de not alıyorum

0

indirmek istediğim müziklerin listesini, izlemek istediğim filmleri, benim için önemli olan tarihleri, ihtiyacım olan almam gereken şeyleri, beğendiğim sözleri daha sonra yazıya dökmek için. bunlardan başka unutmak istemeyeceğim herhangi bişey olabilir.

0

bir çok amaçla kullanıyorum izlemek istediğim filmler, okumak istediğim kitaplar, alınacaklar listesi özellikle bunu son zamanlarda daha çok kullanmaya başladım her ay ayın başında almam gereken ihtiyaçları buraya yazıyorum ve bu listenin dışına çıkmamaya çalışıyorum. bunu deneyin derim gerçekten tasarruf sağlıyor :)

0

aslında telefonda pek kullandığım bir bölüm değil notlar bölümü sadece geçenlerde bir proje ödevim vardı onu yazmıştım not etmiştim oraya.çünkü deftere yazmak uzun sürüyor oraya kaydettim ardından da slaytı çevirdim onu bir de bir ara güzel bir mesaj hazırlamıştım onu oraya kaydettim zamanı geldiğinde atmak için.