0

ben interneti doğru bir şekilde kullandığımı düşünüyorum. internette bazen youtube platformu üzerinden çeşit çeşit videolar izlerim. canım sıkılınca ve ellerim hızlı yazmaya başlayınca da bu siteyi açarım :d. zaten bu siteye girerken müzik dinliyorum bunu da söylemeyi unutmamış olalım.

0

ben doğru şekilde kullandığımı düşünüyorum. zaten belli başlı siteler dışında internete pek girmiyorum. tabii bu sitelerin başında sorumani geliyor. daha sonra araştırma yapmak üzere merak ettiğim konulara baktığım bir kaç site var. sosyal medya olarakta sadece instegram kullanıyorum oda çok nadir olarak giriyorum bir şey paylaşmak için değil de ne olmuş ne bitmiş görmek için girip bakıyorum. bunlar dışında internette pek işim olmuyor açıkcası. asa bir maddeyi unuttum oda internetten müzik dinliyorum sık sık müzik ruhun gıdasıdır bu yüzden bunun da yanlış olduğunu düşünmüyorum.

0

eskiden olsa bu soruya hayır yeterince doğru biçimde kullanmıyorum derdim ancak şimdi ihtiyacım olduğu zaman giriyor ve bilgi edinmek araştırmak için kullanıyorum tabiki bunun yanında sosyal medya mecrasıda var buda etkili zaman zaman buna da giriyorum . eskiden doğru biçimde kullanmıyorum yani maksat lak lak olsun sohpet olsun vs. bir şekilde zaman geçiyordu bilirsiniz bir dönemler msn vardı ki hiç başında kalmazdık şimdi öyle şeyler var ki insan msn bile aramıyor doğrusu. yani ben şu anda interneti doğru biçimde kullandığımı düşünüyorum yeterli vakit harcıyorum ve sınırlı bir şekilde vaktimi geçiriyorum bu dünya da internetten ha a önemli şeyler var fazla bağımlılık hani bilgisayar internet bağımlılığı çokta iyi birşey değil.