0

benim aldıklarım gayet de ucuz.senelerdir de kullanıyorum.bir şey olsa bana olurdu.ben sanmıyorum böyle şeylerin hastalık yapabileceğini.eve gittiğinizde güzelce yıkarsınız makinada.sonra mis gibi giyilir yani.

0

sadece ucuz olanlar değil kalitesi olanların hepsi sağlığımızı kötü yönde etkiler. bu yüzden bu iç giyim ürünleri alırken iyi bilinen markaları kullanmak gerekir ve kumaşını iyi bilmek gerekir. çünkü sağlık her şeyden önce gelir bu sadece kıyafetlerde değil bazen ayakkabılarda bile sağlıksız olduğu için birçok soruna yol açıyor bütün giydiklerimizde bu geçerlidir.

0

ucuz iç çamaşırları kisirliktan rahim kanserine kadar bir çok soruna yol açar kullanılan ürünün pamuktan üretilmesi gerekiyor özellikle çocukların çamaşırlarını çok daha fazla dikkat edilmeli

0

iç çamaşırları bizim hayat şeklimizi tarzınızı yansıtan ve mahremiyetinizi koruyan bir parçadırlar.iç çamaşırlarının kalitelisi de vardır kalitesini de tabii ki de her üründe olduğu gibi kalitesiz ürünler vücuda fazlasıyla zararı bulunmaktadır .kaliteli ürünler ve dermatolojik olarak onaylanmıştır an ürünler vücuda tam tersine fayda bulundurmaktadır ve derinize en ufak bir zarar vermemektedir.iç çamaşırlarının kalitesizlere pazarlarda marketlerde satılmaktadır ve pilli görmemektedir insanlar da bunların kalitesiz olduğunu anlamışlardır bunları kullananlar pek memnun olmamaktadırlar.

0

kullanılan malzeme kötü ise hastalık yapma riski var