0

ben kullanmıyorum ciddi ol çünkü tictoc çok saçma ve gereksiz bir uygulama insanlarda kendini köle gibi o uygulamayı alıyorlar o uygulamanın içerisinde bir sürü reklam bulunuyor ve tik tok yönetimi o reklamlardan kazanıyor ve yayınladıkları videolardan kazanıyorlar hiç gerekli bir uygulama değil benim fikrimce iğrenç bir uygulama insanlar kukla gibi oynatılıyor saçma ve rezil düşmüş gibi geliyorlar benim fikrim de düşüncelerim bunlardır.

0

tiktok kadar saçma sapan bir program yok. insanlar abuk sabuk hareketler yapmaya ne kadar da hevesli böyle. kendilerini aptal gibi göstermeye bayılıyorlar. bence tik tok kullananların yarısı aptaldır.

0

ben kullanmıyorum. çünkü orada paylaşılan içerikler çok sinirimi bozuyor. insanlar garip garip içerikler üretip hem insanların zamanını öldürüyor, hem zeka seviyesini düşürüyor, hem de 3-5 kişi tarafından tanınıp ünlü olacağız diye kendilerini rezil ediyorlar. hiç sevmediğim bir uygulama.

0

telefonumda uygulaması var. çekilmiş videoları izliyorum ama kendim video çekip atmıyorum. izlemekten zaman zaman keyif aldığım için uygulamasını telefonda tutma gereği duyuyorum.

0

ben kullanmıyorum, reklamlardan gördüğüm kadarıyla lüzumsuz bir uygulama gibi görünüyor.

0

pek kullanmıyorum hoşuma gitmiyor insanlar değişik müziklerle değişik hareketler yapıyorlar ama güzel videolar da var tabii ki

1

ohoo! olmaz olur mu? ben varım mesela. benim yakın çevremde de kullanılmıyor o uygulama. bence hiç bir esprisi de yok kullanmanın zaten. son derece gereksiz geliyor bana ayrıca.

0

tabi ki de var. ben. :)
tiktok'u çok saçma buluyorum. insanlar komik olduklarını söylüyorlar fakat ben öyle düşünmüyorum. zaman kaybı olarak görüyorum ve bu yüzden tiktok uygulamasını kullanmıyorum.

0

kullanmıyorum hatta gıcık oluyorum türkiye de çok kötü kullanılıyor insanlar rezil ediyor kendini hiç bana göre değil. benim sosyalmedya problemim var belkide o yüzden sevmiyorum

0

ben kullanmıyorum ve hiç beğenmiyorum. bana göre çok saçma bir uygulama