1

öğretmen olabilme şansım olsaydı ben din öğretmeni olmak isterdim okumadığım için öğretmen olma şansım da yok okusaydım aslında öğretmenle olmak istemedim sadece eğer öğrenme olma şansım olsaydı din hocası olurdu ama benim hayalim hep doktorlukta okumadığım için bütün hayallerim yarım kaldı.

0

beden eğitimi çünkü hiçbir iş yapmıyorlar

0

öğretmen olmak bir şansım olsaydı üniversite öğretmeni olmak isterdim yani sınıf öğretmenliği bana daha çok zor geliyor çünkü çocuklar çok küçük ve uğraşmak çok yorucu ve çok zor geliyor.

0

sınıf öğretmeni olmayı çok istiyordum ama puanlarım yetmediği için olamadım.

0

ogretmen olacaktim zaten ben. tarih ogretmrni olacaktim ama 3. sinifta biraktim... onlarca mezun var ve calismiyor cogu. farkli isler yapiyor artik ogretmenler. i yuzden okumayi biraktim..

0

ben öğretmen olamazdım. sabırlı biri değilim ama eğer olacak olsaydım da yabancı dil öğretmeni olmayı isterdim. yabancı dile karşı bir yatkınlığım ve sevgim var.

0

zaten öğretmenim ama atanamıyorum o yüzden artık mesleğe küstüm ve yapmıyorum . fazla idealist olduğum için artık gerek kalmadı

0

ben öğretmen olamazdım kesinlikle. branşı her ne olursa olsun öğretmenlik sabır gerektiren bir meslek. ben maalesef ki çok sabırsız bir insan olduğumdan yapamayacağımı düşünüyorum. ama illa bir tane seç hangisi derseniz sanırım cevabım müzik öğretmenliği olurdu. çünkü hem bir alet çalabilmeyi hem de dinlemeyi çok sevdiğimden dolayı en azından branşım sevdiğim bir şeyleri yapmak güzel olurdu.