2

en çok gitmek istediğim yer öncelikli olarak umre tabiki. daha sonra dünyanın bütün ülkelerini gezmek ve görmek isterim. yani farklı kültürleri görmek,tanımak ve kaynaşmak isterim.

1

en çok gitmek istediğim ülke bilmiyorum hiç düşünmedim yani bir sürü ülke var güzel kimisinin manzarası güzel kimisinin doğası güzel kimisinde insanlar güzel amaç tam şu anda dubai'ye gitmek istiyorum dubai'nin denizi çok güzel masmavi tarihi eser var mı bilmiyorum ama tarihi eser için oraya gitmem ama yüzmek için oraya giderim mükemmel bir yer oradaki burç halife ya çıkarım nasıl yazıldığını unuttuğum için direk öyle yazdım neyse burcu lif aya çıkarım orada bir güzel fotoğraf çekin ederim sonra gezelim bayağı bir gezerim denizlerde yüzerim manzarası varsa manzarası olan yere gider çok güzel fotoğraflar çekerim instagram atarım canlı yayın açarım canlı yayında arkadaşlarımla konuşuyorum dubai anlatırım yurtdışına gitmek çok istiyorum ama şu var ki türkiye'yi bile daha gezmedim daha kendi ülkemi gezmedim başkasının ülkesini mi gezeceğim.

1

en çok görmek gitmek istediğim ülke italya, özellikle roma'yı çok merak ediyorum.roma'da yaşamak istiyorum, işçi veya seyahat olarak.

1

bence almanya almanyada çalışarak dolar kazanırım türkiye ye gelince de bozdururum ve zengin oldum