0

makyaj, moda, dizi,film,astroloji gibi videolar izlemeyi severim. hatta arada maalesef magazin de çıkıyor karşıma ister istemez izliyorum arada onları da .

1

ben youtube'den pek fazla video izleyemiyorum çünkü youtube'ye girdiğim zaman gerçekten bazı kanallarda öyle saçma videolar var ve para kazanmak için küçücük çocukları bile alet ediyorlar onun için pek fazla video izleyemiyorum youtubede.

1

ben youtube’dan pek video izlemiyorum normalde ama video izlediğim zaman genelde kitapları anlatan youtuber’ların videolarını ve yemek tarifi videoları izliyorum genelde. bu iki alan daha çok ilgimi çektiği için video izlediğim zaman youtube’dan bunları izlerim. yoksa öyle başka video izlemem pek. varsa birde bu sene bildiğim şarkıcılar yeni bir albüm yapmış mı diye bakıyorum. yoksa öyle video izleyen bir tip değilim.

0

youtube de genelde ben anıl yıldırım dinliyorum ve novaproskep izliyorum güzel oluyor fakat bu sistemdeyim artık klibim için para lazım olduğu için youtube ye zaman harciyamiyorum.

0

youtube üzerinde genellikle ilgimi çeken şeyleri izlerim. yani öyle herhangi belirli bir konum yok. ilgimi çeken şeyleri izliyorum.

1

youtubada genellikle müzik dinler belgesel ve bazı kaçırdığım televizyon programlarının tekrarını izlerim.