0

sigara içmenin cins ayrımı yapılmadığı için günümüzde bunu aykırı algılayan yoktur diye düşünüyorum tabii bazı durumlarda değişlik gösterilir örneğin caddelerde çok kalabalıkta bir bayanın sigara içerek yürümesi hoş bir durum değil

0

cinsiyet ayrimciligi oncelikle çok yanlış ancak şunu asla göz ardı etmemek gerekir sizi rahatsız etmediği alanı kirletmedigi müddetçe kisilerin sahsi davranışları ve seçimlerine her zaman yetişmiş bir zihniyet ile yaklasmak en mantıklı olandır karşılıklı saygı her daim önemli olmalıdır net

0

yani bence sorduğun soru çok saçma bana göre çünkü ben de bayanım ben de sigara içiyorum. sanki bu sigara erkeklere özel olan bir şey mi bence hiçbir alakası yok bayanda içebilir erkek içebilir. hiçbir şekilde fark etmez yani zevk meselesi insanların içmeleri ne yemeleri ne giymelerini karışma hiçbir şekilde hakkımız yoktur ve olamaz da yani öyle bir dünya yok ben sigarayı seviyorum ve içiyorum ve içen bana da bir şey demiyorum. çünkü sonuçta ben de bayanım sevmeseydim içmezdim. bence bu insanın kendine öz olan bir şey isteyen içiyor isteyen içmiyor ndan dolayı sadece o sigara erkekler içmez herkes içebilir. hatta bu yaşta küçük olan çocuklar bile artık sigara içiyor diyebilirim sokakta çok görüyorum hani evet çocukların içmesine karşıyım çünkü daha çocuklar aileleri demek ki iyi bir şekilde yetiştirememiş hemen sigarayı alıştırmışlar. bence başa çıkmaları lazım diye düşünüyorum ama dediğim gibi ben sigara içiyorum ve bayanların içmesi ne de bir şey demiyorum isteyen istediğini yapabilir.

0

ben kesinlikle yakıştırmıyorum vücudumuz fazlasıyla zarar görüyo ve ilerde çözümü zorlaşacak hastalıklara sebep oluyo üstelik bunun yanı sıra başkalarınıda rahatsız edici olabiliyo özellikle içmeyenler için.

0

erkeğin de kadının da sigara içmesi iyi bir şey değildir ama bunu ayrımcılık haline getirip kadınların sigara içmesi nasıl diye sormak ülkemizde ki ayrımcılığı bir kere daha gözler önüne sermektedir.

0

bayanların eline yakıştırmıyorum ben açıkçası bunu da bir çok arkadaşıma söylüyorum.. onun dışında bir çok insana yakışmıyor zaten zararlı bir şey .. sırf özentilik olsun diye içiyorlar içmeye devam ediyorlar.. isteseler bırakırlar ama anlamıyorum bazen insanları onlara sanki bağımlıymış gibi davranıyorlar .. ailelerini kendilerini geleceklerini düşünmeliler..

1

sigara sağlığa zararlı olduğu için gönlüm ister ki kimse içmesin. ama içiliyorsa bunu kadına erkeğe atfetmek yanlış. ayrıca kadın üzerinden gündem oluşturmaya çalışanların ''sokakta sigara içen kadın ucuz kadındır'' gibi söylemlerini ayrımcılık olarak nitelendiriyorum eğer bunu sormak istediyseniz. yaptıkları terbiyesizlik.

0

sigara sağlığa zararlıdır herkes için de çok iyi bir şey değildir. ne kadına, ne erkeğe ne de çocuğa yakışıyor. hiç kimseye yakışmıyor. sigara içmek zarar verdiği için yakışmıyor. herkesin kendi tercihi.

0

sigaranın bayanı erkeği yoktur erkek içiyorsa kadın da içmeli yalnız şöyle bir şey var ben sigara kullanmayan biri olarak eşimin sigara kullanmasını tercih etmem çünkü ne kadar az da içse o koku bana geliyor ve beni rahatsız ediyor

0

rahatsız edici bir durum yok herkes bu konuda hür özgür erkeği de kadını da

0

sigara kimsenin ağzına yakışan bir şey değil eğer ki sadece bayanları baz alırsak bu cinsiyetçilik olur, bence hiç bir insan içmemeli ne bayana yakışıyor ne de erkeğe yakışıyor ama bunu içmeye iten sebepler ve insanlar da vardır tabii, fakat en iyisi içmemektir