0

erkekle kadın arasında en fazla 5 yaş olmalı çünkü ilerde bu yaş meselesi çok sorun olmakta. eşler ilk başta bunu pek onemsemiyorlar fakat ilerde çok fazla sorun yaşıyorlar. bence 3 yaş ideal ama çok severseniz mesela en fazla arada 5 yaş olsun.

0

bence bir yaş sınırı yok yeteri ki iki tarafta aynı olgunluk derecesinde birbirini anlayıp ona göre davranmalı

0

ben her zaman erkeğin 1 ya da 2 yaş büyük olması taraftarıyım.

0

evlilikte yaş farkının en fazla 5 yaş olduğunu düşünmekteyim eğer kadın genç görünüyorsa kadında büyük olabilir erkekte büyük olabilir bu çok fazla fark eden bir şey değil benim açımdan ancak daha fazla yaş farkı kişiler arasındaki iletişim problemini arttırabilir 15 20 yaş yaş farkı olan çiftler mevcut günümüzde de geçmiş zamanlarda da bu yaş farklarının gerçekten çok fazla olduğunu düşünüyorum zaman zaman sağlıklı ilişkiler için daha az yaş farkı gereklidir bence.

0

eğer iki insan sevdiyse hiç bişey engel olmaz eğer tek taraflıysa fikir uyuşmazlığı ortaya çıkar

0

en fazla 5 olabilir erkeğin kadından büyük olması gerekir

0

bir evlilikte de tabii ki bana göre erkekle kadının aralarındaki yaş farkı en fazla 3 veya 5 olmalı 3 veya 5 de erkeğin kadından büyük olması gerekir yeni kadının erkekten büyük olmaması gerekir diye düşünüyorum çünkü kadınlar erkeklerden 2 yaş bile büyük olsa her zaman erkekler onları hatırlattır sen benden daha büyüksün diye.