0

yani suanki durumuma baktigimda bircok seyden sikayetciyim. bana kalsa ben herhangi bir ise de girerim ama benim baba biraz kıl. yok oraya girme, yok orada erkekler yogunlukta.. vidi vidi seyler iste. cok celisiyorum bu konuda babamla ama. yani bunu degistirmek icin birsey yapamiyorum malesef. daha dogrusu artik babamin yaninda baba parasi yiyecegim diyorum ve kendisi basladi simdi. is bul diye. boyle boyle ditencini kirdim biraz. bundan baska kilomdan acayip sikayetciyim. ne kadar dengeli beslenmeye çalışsam da ne kadar diyet yapsam da malesef birkac kilo verip gerisin geriye aliyorum verdigim kilolari. hemde fazlasiyla. insulin direnci, tiroide filan naktiriyotum ama normalde cikiyor halbuki. bunu bende anlamis degilim vallahi. birde cok ataerkik bir toplum olmamizdan sikayetciyim. aslinda hicbir kadin erkek eline bakmamali. ama iste bazi yorelerde kadinlarimiz calisamiyor. calistirilmiyor erkekler tsrafindan... yani daha fazla konussam nelerden nelerden sikayetciyim de. felaket tellalligi yapmaya gelmissin demeyin diye yazmiyorum. yani bir o kadar da sorunla ugrasiyorum yani... umsrim duzeltebilirim. bakalim. kismet.

0

adaletsizlikten şikayetçiyim bu durumu değiâtirmek için çok şey yaptım çok çalımsalarım oldu ama ne yaptım ne ettim hiç bir değişiklik yapamadım kendi okuluma ve diğer okullara sunumlar hazırladim kimse dinlemedi bile yapacak biseyim yok arkadaslar adalet yerini hic bir zaman bulmuyor bunun için çok çalışmamız gerekiyor medeni ülkelerin bir çoğu adaletli ancak biz hala geri bir toplumda yaşıyoruz

1

hayatımda yaptığım bir çok yanlıştan ve yanlış kişiler ile kurduğum arkadaşlıklardan şikayetçiyim. bunları değiştirmek için, önce arkadaş ortamlarımı değiştirdim, çevremi yeniledim, hayata bakış açımı düzelttim.