1

şu an en cok ilgi ceken siteler komedi o yuzden onunla ilgili bi site acardim

1

internetten para kazanma sistemlerini anlattığım bir sitem var onun youtube kanalını zaten açmam gerekiyor ama seslendirme yapamam diye çekiniyorum :)

1

ya troll veya gereksiz bilgiler türü bir kanal ya da oyun videolarını attığım bir kanal. şu an zaten 300 küsür abonesi olan ve brawl stars videoları paylaştığım bir kanal var ama dersler yüzünden vakit ayıramıyorum ona da malesef

1

eğer aktif olarak video attığım ve içerik paylaştığım bir youtube kanalım olsaydı, kanalda kendi içeriklerim değilde, izleyiciler tarafından beğenilen ve onların ilgi alanına hitap eden videolar paylaşırdım. bu şekilde beni daha çok izlerlerdi ve büyük bir kitleye hitap ederek onları üstüme çekerdim. üstelik bu sayede buradan gelir de elde ederdim. istek içerikler dışında kendim içerik paylaşırsam, daha çok ülke gündemi hakkında ve kendi ilgi-yetenek alanlarım ile ilgili videolar paylaşır ve bu konularda onları bilgilendirirdim. genelde herhangi bir konum olmaz, her telden videolar paylaşırdım ve bu sayede bir kitleyi daha üzerime çekerdim ve buradan alacağım geliri ikini katına çıkarırdım. aynı zamanda haftada bir paylaştığım özel içerikler olurdu. mesela bu içeriklerin birinde, onlara nasıl youtube'dan para kazanabileceklerini gösterirdim. bu şekilde kanalım ilerlerdi. ve kanalımda aktif olmaya çalışır ve emek harcardım.

1

eğer bir youtube kanalı açsaydım belirli bir konum olmazdı. yani şu şekilde, aklıma ne gelirse onu çekerdim. oyun olsun eğitim olsun hep aklıma geleni çekerdim. yani youtube kanalı açtığımda belirli bir konum olacağını pek sanmıyorum.