0

bana çok saçma geliyor efendi ne cadılar bayramı müslamanız ama yılbaşı kutlarım yani özenmek iztemem yabancılara o onların parti adında adlantırdıkları bir bayram buna saygı tabikide duyarım ama asla kutlamam saçma geliyor kostüm filan

0

bence degil sacma bisey oldugunu dusunuyorum gereksiz bir durum

0

bunun dinle bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum ben. kim neyi ne şekilde kutlamak istiyorsa kutlayabilir yani insanların eğlencesine de karışmamalıyız bence. hoşgörülü olmak islamın en önemli gerekliliklerinden biri.

0

cadilar bayrami yabancilarin kendini eylendirmek amaci ile yapmis olduklari sacma sapan bir olay dinimizde yeri yoktur

0

bir kutlamadigimiz cadilar bayrami kusur kalmisti oda oldu mubarek olsun

0

hiç doğru değil. resmen batı özentisi. bizi kültürümüzden yavaş yavaş uzaklaştırıyorlar. yakında kendi bayramlarımızı bir kenara atıp onların cadılar bayramını kutlarken bulacağız kendimizi ona üzülüyorum. yazık ediyoruz bizden sonra ki nesillere. bizim ne güzel özel günlerimiz var hem dini hem milli olarak ama yetinmiyoruz millet olarak. yüzümüzü gözümüzü korkunç renklere boyayıp ortaya düşmeyi marifet sayar olduk.

1

eğlence amaçlı kutlanilabilir ama diğer türlü olmaz

1

cadılar bayramı bizim kültürümüzde olan bir bayram değil. ama kesinlikle kutlanmamalı gibi bir düşüncem yok, çocuklar eğleniyorsa neden kutlanıyor diye tepki göstermem, ama kutlamak için hazırlık da yapmam.

0

cadılar bayramını kutlamak islam dininde yoktur. dolayısıyla kutlamak doğru değildir.