0

burçlara inanırım.ikizler burcuyum.her özelliğini taşımıyorum ama .

0

burcum boğa, yani astroloji bilim dali olduğu için gerçeklik payı var ama burç fallarina inanmam.dünyada bir sürü boğa burcu olan insan var hepimiz ayni sıkıntıyı yasamıyoruz ki.o yüzden yıldız fallarının benim için pek inandırıcı bir yönü yok.

0

ben burclara inanıyorum ama günlük yorumlara değil karakter özelliklerine inanıyorum ve çoğu zaman burcumun özelliklerini yansıttığını hissediyorum benim burcum ikizler bu arada. ikizler burcu akrep burcuyla hiç anlasamazlar an çok güzel aşk olur aralarında birbirlerinin zittidirlar. allah bana yardım etsin sevdiğim insan akrep burcunda.

1

burcum koç. burçların özelliklerine baktım, genelde ne söylersen söyle, evet bana uyabiliyor diyebiliyor insan, burçlarınla çelişkili olsa bile. bir de bazı insanlar burçlarıyla çok dazla çelişkili, tutarsızlıkları çok fazla yani burçların. o yüzden burçlara inanmam, bana çok saçma gelir

1

lisedeyken cok merak sarmıştım. isminden once burcunu sorardım insanlara neredeyse. ama karakter özelliklerini tanımak için tek başına yeterli olmadığına karar verdim şimdi pek sormam. burcum ikizler.

0

hayır pek inanmıyorum aslan burcum