2

kırışıklıklari gidermek icin estetik ameliyatlari yaptırmıştı urun estetigi felan filan birde dogal besleniyor 1. kalite ürünlerle besleniyor hergün spor yapıyor kafin 74 yaşında ama hala genç be

2

kadın kendine bakıyor varlık içinde yaşıyor dert yok tasa yok aileyi nasıl geçindiririm derdi yok. dert insanı düşürür. onda da dert olmadığı için genç kalmayı başarmış.

0

büyük harflerle estetik yazmak istiyorum. tabii ki spor yapiyor calisiyor ve o vucutta kalmak icin savas veriyor ama yuz dedigimiz sey kirisikliklar ne bileyim yuzdeki cizgiler vs yaslilikla gelen ve sen ne kadar spor yaparsan yap duzeltemedigin yerlerdir. fakat ajda ablamiz bunu estetikle basarmaktadir. botokstan artik yuzu gorunmuyor ama vucut taş. bakiniz seda sayan da ayni sekilde ama yuzleri makyajsiz berbat. jennifer lopeze baktigimizda ise kadin dehset spor yapiyor makyajsiz yuzu kirisikli ama yine de botokslu degil. o da muhtemelen kremlerle vs cok iyi beslenme ile bu olayi idare ediyor. ama estetik bence cozum degil.

0

ajda pekkan bir kere çok çalışkan, yerinde duramıyor, hareketli bu yüzden de vücudu dinç biri, estetik yaptırıyor, dengeli besleniyor, tatil yapıyor, eğleniyor, sıkıntı stres yapmıyor, aktif bir sanatçı, kaliteli makyaj malzemeleri, kremler kullanıyor.

0

ajda pekkan genc guzel görünümlü yani kendine bakan şahin görünümlü doğan gibi kadındır. aslında yaslıdır. ama tas gibi kadındır. abi kendine bakiyor kadin bircok botoks motoks çilt duzeltici gibi gibi etmenlerle tabi parada cok tabi bakar kendine birde dogal beslendimi tamamdır. bizim mahallede ona benzer bir kadın var cok genctir. kendine bakıyor alımli ve cok güzel bir vücuda sahiptir. insanlar allahin verdigi bu canı bence botoks motoksla olmamasi lazım insan doğal olani güzel.

0

tabii ki de estetik yaptırmak insanı genç gösterir estetik ameliyat ile yapılır 50 yaşındaki insan estetik yaptırmak 35 yaşında gösterebilir canan karatay ve ajda pekkan aynı yaşta ama ajda pekkan estetik yaptırdığı için 45 yaşında gösteriyor

0

her yeri estetik anacım:)) bana yapsalar ben de o kadar dinç görünürüm ki kadında para var. spor da yapıyo hadi dışardan dinç görünüyor tamam da kalbi falan nasıl dayanıyo acaba. yaşıtları çoktan öldü. kalbine de bir şeyler yaptırıyordur ajda ablam:)

0

ajda pekan genç olmasinda ki en büyük genetiklik tabi bu yetersiz bir cok kez estetik ameliyati yaptirdiginj biliyoruz bunuj yani sira beslenmesine yediklerine çok dikat eden biridir ayrica cok bakimli olmasi da genç olnasini gösterir giyiniş tatzi yaşam tarzi bunlar bir etkendir en büyük etkendd genetik bir durum tabi ki bazi insanlar yaşlarini göstermeye biliyor.

0

bence estetik yaptırıyordur. birde tükettiği besinlerde genç görünmesini sağlıyor olabilir. tabi tv kanallarına cıkmadan öncede bir çok makyaj yapıyor. tabi bununda ister istemez faydası oluyor. yanlış hatırlamıyorsam ya 62 yada 72 yaşında bir kadındı. belki sadece bakım ürünleri ile bu kadar genç ve enerjik gözüküyordur.

0

estetik yaptırıyormu bilmiyorum ama belki estetik ile olabilir. emin değilim

0

bu soruyu bilmeyecek arkadaş yoktur diye düşünüyorum. nasıl genç durabilir tabiki estetik cerrahi ameliyatlar ile genç duruyor.

0

bir çok estetik ameliyata katılarak girerek parasını bu denli şeylere harcayarak genç görünmeyi başarıyor. göz altı burun silikon dudak gibi estetik ameliyatlar. aynı zamanda çok doğru şekilde beslenip çok fazla spor yapıyor. doğru sporlar ve doğru içecekler içerek genç kalmayı başarıyor diyebiliriz. sonuçta kendine iyi bakan insanlar hep dinç ve genç görünürler.

0

burun yüz göz altı vb gibi estetik cerrahi müdahaleler sayesinde herkes genç kalır.bu gibi operasyonlar çok maddi olanakları olanlar geçerlidir

0

estetik sagolsun. kadın konusurken bile zorlanıyor gülemiyor bile. kasa mercedes olsa da motor şahin malesef :)

0

o kadar estetik ameliyatlarindan sonra genc kalmasi cok normaldir sanirim

0

tabikide estetik vs.var evet ama çok da güzel besleniyor.hergün detox,su bir sürü şey deniyor üstelik sporu asla bırakmıyor hepsininde etkisi oldukça fazla yani ve çokta güzel kadın.

0

bol bol su içiyorlar botoks a verdikleri parayla biz geçinmeye çalışıyoruz bide hayatları rahat yaptıkları sıkıntılı bir iş değil bizim işimiz de kolay olsa nasıl geçinecem diye düşünürken zaten 5 yıl yaşlanıyoruz onlar rahat ama tabikide zor işleride vardır herkes işim zor diyor zaten ülkede

0

sağlılklı beslanerek sigara ve alkolden uzak durarark, düzenli spor yaparak ve hepsinde önemlisi bol estetik yaptırarak.

0

sağlıklı besleniyor spor yapıyor gerekli vitaminleri alıyor bir çok estetik operasyonlara giriyor işin içine bir de genetik giriyor al sana genç insan

0

estetik operasyonların yanı sıra ünlüler sık sık çeşitli bakımlar yaptırmaktadırlar. beslenmeye ve spora önem vermektedirler. muhtemelen takviye ilaç ya da vitamin de kullananlar oluyordur.